De papa 11 apr 2017 Mercy Hiltrop

Mannen opgelet: zo voelt een bevalling dus écht

Dat een bevalling geen pretje is, kun je je ook als man wel voorstellen. Iets met formaat bowlingbal door een klein gaatje. En ook een keizersnede is, zeker na afloop, geen lekker gevoel. Maar hoe het echt voelt, weet je pas als je het meemaakt. En laat dat nou ook mogelijk zijn als je een man bent.

Vraag je je af: hoe dan?! Simpel: met de Labor Simulator. Een venijnig apparaat dat pijnprikkels geeft die vergelijkbaar zijn met wat een vrouw voelt tijdens de bevalling. Vlogger Chris Balmert ging de uitdaging aan. Hij wilde wel eens weten wat zijn vrouw door had gemaakt tijdens de bevalling van hun zoon en dat viel hem alles behalve mee zoals je in deze hilarische video kunt zien.

LEES OOK: Pissige papa’s: deze vaders zijn niét blij met dit rompertje.

Ik wil je slaan

Zijn vrouw die hoogzwanger is van hun tweede kind ligt tijdens het experiment in een deuk. Je ziet haar denken: zo, dan weet je alvast waarom ik je hand straks opnieuw fijn ga knijpen tijdens de bevalling. Waarna ze het apparaat nog een tikkie harder zet. Chris weet al snel niet meer hoe die het heeft. Als z’n vrouw hem zegt op z’n ademhaling te concentreren, roept hij uit: ‘Zei ik dat ook tegen jou tijdens de bevalling? Want echt, ik wil je het liefst slaan nu!’ Waarna Lindsay grijzend zegt: ‘Iedere vrouw zou haar man dit moeten laten meemaken.’ En uit de gigantische hoeveelheid reacties op de video blijkt dat meer vrouwen er zo over denken. Maak jullie borst dus maar vast nat, mannen!

Zo, nu weet je hoe een bevalling voelt. Hier nog 13 dingen die elke vader to be moet weten over z’n zwangere vrouw.

Team Balmert

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Mannen opgelet: zo voelt een bevalling dus écht
Sluiten