De baby 27 jun 2017 Susan Dalstra

Vader Photoshopt zijn dochter in levensgevaarlijke situaties (met een belangrijk doel)

Vader Stephen Crawley haalt groot genoegen uit het voor de gek houden van zijn familie. Doordeweeks werkt hij als ontwerper, maar in zijn vrije tijd gebruikt hij zijn skills om zijn 18 maanden oude dochter Hannah in levensgevaarlijke situaties te Photoshoppen. 

Dat Photoshoppen doet hij bewonderenswaardig knap. Zo lijkt het moment waarop Hannah vervaarlijk boven het trapgat balanceert of met een mes in haar knuistjes op het aanrecht chillt naast haar kokende vader levensecht. Dat is natuurlijk precies wat Stephen wil.

Grap

‘Ik werk als ontwerper en dacht dat het grappig zou zijn om mijn familie te laten schrikken door een dierbaar iemand in gevaarlijke situaties te zetten’, verklaart hij tegenover Insider. ‘De meeste reacties zijn positief, maar niet iedereen begrijpt de grap.’

LEES OOK: Schattig én grappig! Deze slapende vader wil zijn huilende baby sussen

Auto-immuunziekte

Het duurde niet lang voordat zijn foto’s viral gingen toen hij ze deelde op Reddit en Imgur. Nu wil Stephen zijn verworven internetfaam gebruiken voor een hoger doel: aandacht voor de ziekte van de kleine Hannah. Het meisje heeft de auto-immuunziekte Hemophagocytic Lymphohistiocytosis (HLH). Daardoor bracht ze de eerste zes maanden van haar leven in het ziekenhuis door.

Plezier

‘Ze gaat nog steeds het ziekenhuis in en uit, maar het gaat nu een stuk beter. Ze heeft veel plezier, lacht altijd en heeft een heerlijk gevoel voor humor – zeker gezien wat ze allemaal heeft doorstaan tot nu toe.’ Stephen wil graag geld inzamelen voor beenmergregistratie, zodat kinderen als Hannah in de toekomst niet meer in gevaar hoeven te leven.

Someone is a little unhappy about the Christmas decorations going away.

Een bericht gedeeld door Stephen Crowley (@steecrowley) op

Cooking up a storm (before everyone goes crazy, don’t worry, the oven clock is set wrong, she isn’t actually still awake at 9.35pm)

Een bericht gedeeld door Stephen Crowley (@steecrowley) op

Taking advantage of the quiet bank holiday roads to give Hannah her first driving lesson.

Een bericht gedeeld door Stephen Crowley (@steecrowley) op

Boys will be boys… deze mannen vertellen wat het meest veranderde nadat ze een kind kregen.

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Redbookmag

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vader Photoshopt zijn dochter in levensgevaarlijke situaties (met een belangrijk doel)
Sluiten