Zwanger 27 mei 2018 Soraya Vogelaar

Leuke trend: een sheet masker voor je babybuik

Zwanger zijn is leuk, maar je lichaam maakt ook heel wat mee in die negen maanden. Zeker in het tweede en derde trimester als de buik flink groeit. Was er maar iets waarmee je jezelf extra in de watten kan leggen. Zoals een masker, speciaal voor alle zwangere vrouwen die wel wat extra ontspanning kunnen gebruiken. Zo moeten de bedenkers gedacht hebben. En terecht!

Want laten we wel wezen: onze gezichtjes hebben zo nu en dan even een fijn maskertje nodig. Maar die babybuik heeft nog veel meer te verduren! Er groeit toch maar mooi een mensje in je, waardoor je buik blijft groeien en je huid wel wat extra zorg en liefde kan gebruiken.

Extra verzorging

De speciale sheet masks zorgen volgens de makers voor extra hydratatie van de huid. Daarnaast zitten er bestanddelen als aloë vera in, wat zorgt voor een kalmerende werking. Al moet je er natuurlijk wel van houden. Even makkelijk insmeren met een verzorgende crème, is natuurlijk net zo lekker.

LEES OOK: Deze lekkere, gezonde én makkelijke smoothies wil je zeker maken als je zwanger bent

Zo werkt het masker

LEES OOK: Het zwangerschapsmasker: alles wat je moet weten

Voor nu is dit sheet mask helaas alleen via de Amerikaanse webshop Hatch te bestellen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we ‘m in de Nederlandse schappen zien verschijnen. Zou jij zo’n babybuik masker uitproberen?

Scary MommyHatch

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Leuke trend: een sheet masker voor je babybuik
Sluiten