#Momgoals, dit instagramaccount van Maya wil je volgen(de letterborden zijn geniaal)

Sterre Touw 11 jan 2018 De mama

Moeder Maya Vonderstrasse besloot haar tweede zwangerschap met hippe foto’s op social media te delen. Met behulp van trendy letterborden zorgde ze voor de leukste instagram-kiekjes, die een grappig maar realistisch beeld geven van een zwangerschap.

‘Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, probeerde ik nog twee zwangerschapstests omdat ik zo in shock was’, vertelde ze aan Popsugar. ‘Ik was namelijk twee maanden na mijn bevalling wéér zwanger en had nog tijd nodig om die te verwerken.’ Maar tegelijkertijd voelde ze zich vereerd en wilde ze alles uit de kast halen om van haar zwangerschap te genieten.

LEES OOK: Deze vader deed zelf een zwangerschapsfotoshoot en het internet ging los

Instagramfeed met letterborden

Maya vond al snel een leuke manier om elke week van haar zwangerschap op social media te delen. Op een grappige manier toont ze de realiteit van zowel de zwangerschap als het ouderschap op haar Instagram-feed. ‘Ik wil dat mijn kinderen zoveel mogelijk herinneringen kunnen blijven zien van mijn zwangerschappen en hun jeugd’ vertelt ze. Ze had daarbij nooit gedacht de 21.000 volgers te halen. ‘Iets dat super eenvoudig is om herinneringen te verzamelen voor mijn eigen gezin, maar het inspireert andere gezinnen ook.’

letterbord zwanger

letterbord zwanger

letterbord zwanger

Herkenbare situaties

Het genieten van ijs, de frustratie over haar echtgenoot en de verbijstering over het grote hoofd van de baby – vergelijkbaar met een watermeloen – dat door een klein donutgaatje geperst moet worden. Alle herkenbare situaties worden door Maya in beeld gebracht. Hoewel het hebben van twee dochters die zo erg dicht op elkaar zitten een extra grote uitdaging is, slaagt Maya er in ieder geval in om echt #momgoals te zijn.

letterbord zwanger

letterbord zwanger

Uitdaging

‘Ik zou het niet anders willen’, vertelt ze. ‘Het is een flinke uitdaging om twee baby’s te hebben die allebei mijn aandacht en zorg fulltime nodig hebben. Ze hebben twee verschillende schema’s en allebei weer andere dingen nodig.’ Maar voor alles bedenkt ze een oplossing. ‘Terwijl ik tijd voor mezelf heb, liggen ze allebei een dutje te doen. Dat hebben moeders met kinderen met een groter leeftijdsverschil niet.’

LEES OOK: Zo’n zwangerschapsfotoshoot zie je niet vaak,haha!

 

letterbord zwanger

letterbord zwanger

letterbord zwanger

 

 

Reageer op artikel:
#Momgoals, dit instagramaccount van Maya wil je volgen(de letterborden zijn geniaal)
Sluiten