Zwanger 9 nov 2017 wpk-admin

Mooi! Nieuwe foto’s van Kate Middletons babybuikje tijdens benefietgala

Kate Middleton was gisteren aanwezig tijdens het Anna Freud National Centre for Children and Families-benefietgala in Kensington Palace. Haar babybuikje was duidelijk te zien in de kanten zwarte galajurk, ontworpen door Diane von Furstenberg.

Alle aandacht ging uit naar de Duchess, omdat ze sinds de bekendmaking van haar zwangerschap nog maar een paar keer is gespot in het openbaar.

Babybuikje

Overigens is dit niet de eerste keer dat ze deze zwarte jurk draagt. Toen ze zwanger was van Charlotte in 2014 werd ze er ook al in gespot. Ze had deze keer een zwarte clutch bij zich, die ze vaak voor haar buik hield. Vermoedelijk omdat ze juist níet alle aandacht wilde trekken naar haar baby bump.

Het gala was ter ere van het goede doel dat zich inzet voor kinderen met mentale gezondheidsproblemen. Prins William was niet van de partij, maar staat wel bekend om zijn inspanningen voor de charity.

Het koninklijke koppel verwacht in april 2018 hun derde kind. Of het een broertje of zusje voor Prins George en Prinses Charlotte wordt, is nog niet bekend.

Ook lezen: Serena Williams showt haar babybuik op de cover van Vanity Fair

Vond je dit artikel leuk? Like ons!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Mooi! Nieuwe foto’s van Kate Middletons babybuikje tijdens benefietgala
Sluiten