Justin Timberlake heeft een heel bijzondere manier om baby’s in slaap te sussen

Susan Dalstra 4 aug 2017 De baby

Justin Timberlake krijgt niet alleen voetjes van de vloer, maar sust ook baby’s in slaap. Van zijn grootste hits worden nu namelijk – speciaal voor baby’s – slaapliedjes gemaakt.

Het bedrijf Rockabye Baby maakt van populaire nummers instrumentale slaapliedjes voor baby’s en heeft aangekondigd dat nu te doen met de hits van Justin Timberlake. Vergeet het klassieke doch ietwat saaie slaap kindje slaap: voortaan wieg je je kleintje in slaap met Cry me a river, Rock your body of Mirrors. Dat het bedrijf uitgerekend Justin uitkoos, is geen toeval.

LEES OOK: Dit zijn de beste liedjes om te draaien tijdens de bevalling

Zangkunsten

‘Meneer Timberlake heeft het hele pakketje op een ouderwetse manier. Hij zingt, danst, hij schrijft nummers, hij acteert. Hij komt uit de mega muzikale stad Memphis en heeft zijn zangkunsten opgedaan in de kerk, waar de meeste van mijn favoriete R&B-zangers het ook hebben geleerd. En dat hoor je. Je moet hem ook credits geven voor het feit dat hij begonnen is in boyband, een succesvolle eigen solocarrière heeft opgebouwd en acteur werd zonder inzinkingen tussendoor’, zegt creatief directeur Lisa Roth.

Brug slaan

‘We hopen dat onze slaapliedjes van Justin Timberlake ouders net zoveel entertainen als hun kleintjes en dat we met onze albums een brug slaan tussen de ouder vóór en de ouder na de baby’, besluit Lisa. Lullaby Renditions of Justin Timberlake is vanaf 18 augustus verkrijgbaar.

#Oscars #TomFord

Een bericht gedeeld door Justin Timberlake (@justintimberlake) op

Heeft je baby moeite in slaap te vallen? Volgens onderzoek worden kinderen rustig van deze muziek.  Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

Huffington Post

Reageer op artikel:
Justin Timberlake heeft een heel bijzondere manier om baby’s in slaap te sussen
Sluiten