De baby 18 nov 2017 Daphne de Groot

Is je baby geboren op een zaterdag? Dit zegt het over hem!

Hoera! Daar is de kleine baby dan eindelijk. Dat de verjaardag zijn of haar eigen speciale dag is, wisten we al. Maar wist je ook dat de dag van de week veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je kind als ‘ie op een zaterdag geboren is.

Baby’s die geboren zijn op een zaterdag, staan bekend als echte perfectionisten. Het is een tweede of ze dit zelf ook echt zo zien, maar ze komen in elk geval zo over. Van hun kleding tot uitstraling: ze zien er altijd van top tot teen keurig netjes uit.

Zaterdag meisjes

De zaterdag meiden zijn een tikkeltje rebels. Dit komt doordat ze uiteindelijk haar eigen wil volgt. Ze laat zich niet afleiden door de mening van anderen. Eigenlijk ook wel goed, dat ze niet beïnvloedbaar is door groepsdruk toch? Maar heel soms doen de zaterdag meisje het ook gewoon voor de lol, girls just wanna have fun. Ondanks hun rebelse karakter zijn ze erg betrouwbaar. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zaterdag jongens

De jongens hebben vaak een kleine groep vrienden met wie ze jarenlang bevriend blijven. Ze zijn ook erg selectief met wie ze hun kostbare tijd doorbrengen. Liever één goede vriend dan duizend op Facebook, (of welk ander social medium er er tegen die tijd is) is zijn motto. Het is trouwens niet moeilijk om ze binnen hun groepje vrienden te herkennen. De zaterdag jongens staan bekend om hun eigenzinnige en opvallende kledingstijl.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren op een zaterdag? Dit zegt het over hem!
Sluiten