De baby 17 nov 2017 Daphne de Groot

Is je baby geboren op een vrijdag? Dit zegt het over hem!

Hoera! Daar is de kleine baby dan eindelijk. Dat de verjaardag zijn of haar eigen speciale dag is, wisten we al. Maar wist je ook dat de dag van de week veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je kind als ‘ie op een vrijdag geboren is.

Baby’s die geboren zijn op een vrijdag zijn – zoals de naam van de dag al doet vermoeden – erg vrij. Deze kinderen zijn dol op alles dat met liefde, vrede, schoonheid en plezier te maken heeft. Daarnaast zijn ze echte creatieve duizendpoten. Niet gek opkijken dus als je kleine later een creatieve carrière najaagt binnen de muziek, beeldende kunst of acteerwereld.

Vrijdag meisjes

De meiden hebben veel vrienden en vriendinnen. Dat worden nog eens leuke en bomvolle speel-, verkleed- en kinderpartijtjes. Doordat de vrijdag meisjes dicht bij hun intuitie en emoties blijven, zijn ze ook erg gevoelig als het op de liefde aankomt. Zet je alvast schrap voor de eerste verliefdheid: je zult overladen worden met liefdesliedjes en hartjes doodels in elk schriftje.

Vrijdag jongens

De jongetjes zijn dan weer de echte hartenbrekers. Ze zijn mateloos populair bij de meisjes. Verwacht de komende jaren dus genoeg anonieme post op Valentijnsdag. Daarnaast nemen ze niks voor waar aan en zijn ze erg nieuwsgierig naar alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Dit zorgt ervoor dat hij ouder en wijzer overkomt dan zijn leeftijdsgenoten.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren op een vrijdag? Dit zegt het over hem!
Sluiten