De baby 25 jul 2018 Daphne de Groot

Is je baby geboren op een donderdag? Dit zegt het over hem!

Hoera! Daar is de kleine baby dan eindelijk. Dat de verjaardag zijn of haar eigen speciale dag is, wisten we al. Maar wist je ook dat de dag van de week veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je kind als ‘ie op een donderdag geboren is.

Donderdag baby’s staan altijd in de spotlights. Ze zijn mateloos populair en weten – waar ze ook zijn – de aandacht te trekken. Daarnaast zijn ze ontzettend begripvol; ze respecteren iedereens mening en standpunt en laten andersdenkenden graag in hun waarde.

Donderdag meisjes

De meisjes zijn erg beweeglijk en vinden het maar lastig om lang stil te zitten. Ze reizen later dan ook het liefst de wereld over. Daarbij komt ook nog eens dat ze erg onafhankelijk zijn. In je eentje op wereldreis? No problemo voor een donderdag meisje.

Donderdag jongens

Jongetjes die op een donderdag geboren zijn, dragen hun hart op de tong. Het komt later vrij vaak voor dat ze – zonder erbij na te denken – er zomaar iets uit floepen. Misschien zijn geheimen niet altijd veilig bij deze jongens, maar ze zijn op genoeg andere vlakken betrouwbaar.

Is jouw baby op een woensdag geboren? Dit zegt het over hem!

Niets meer missen? Like ons op Facebook!

Volg Famme Baby op Facebook

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren op een donderdag? Dit zegt het over hem!
Sluiten