Sterre Touw
Sterre Touw De baby 28 dec 2018

Is je baby geboren in januari? Dit zegt het over hem!

Voor jou is het jaar dat je baby geboren is gelijk goed begonnen! Je januaribaby is namelijk in de maand van de goede voornemens geboren. Het is een koude maand, dus het is extra fijn om lekker dicht tegen mama aan te kruipen. Maar wist je ook dat de maand veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je januaribaby.

Januaribaby’s zijn hele knappe kindjes. Je hoeft maar één snelle blik op je baby te werpen en je bent helemaal in de wolken. Naast dat baby’s die in januari geboren zijn qua uiterlijk heel knap zijn, zijn ze van binnen extreem gevoelig. Maar ook maar al te kieskeurig als het om eten, personen of speelgoed gaat. Kijk er dus niet van op als hij ondankbaar met zijn speeltjes omgaat.

LEES OOK: Is je baby geboren op een maandag? Dit zegt het over hem!

Goede eigenschappen van een januaribaby

Een baby die in januari geboren is, houdt van veel verandering. Als je even niet weet wat je moet doen als je met kindje aan het spelen bent; hij is gek op verkleden! Van Disney-outfits tot je eigen oude kinderkleertjes. Als het maar zo gek en over top mogelijk kan. Na de verkleedpartij vindt je baby het maar al te fijn om weer lekker ‘gewoon’ te zijn. In het dagelijks leven houdt je januaribaby er niet van om in het middelpunt te staan. Wel heeft hij een hoop eigenwijze trekjes en vindt hij het heerlijk om lekker zijn eigen pad te volgen.

Slechte eigenschappen van een januaribaby

Je januaribaby heeft ook wat eigenschappen waar je misschien eventjes mee om moet leren gaan. Je kindje is namelijk snel verveeld en is snel klaar met het speelgoed wat hij heeft. No worries, zijn knuffelbeer zal hij geen enkele seconde uit het oog verliezen. Daarnaast heeft je baby extra tijd nodig om te herstellen na ziekte of pijn. Maar dat maakt als moeder natuurlijk niet zoveel uit, want dan kun je hem extra lang lekker vertroetelen. En dat is het fijnste wat er is!

LEES OOK: Is je baby geboren op een donderdag? Dit zegt het over hem!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren in januari? Dit zegt het over hem!
Sluiten