De baby 27 apr 2018 Soraya Vogelaar

Is je baby geboren in april? Dit zegt het over hem of haar

Lief, luxe en lef. Als jouw baby geboren is in april, komen deze kenmerken met elkaar overeen. April is een mooie maand: het is lente en dagen als Pasen en Koningsdag maken het feest. Voor jullie komt daar als ouders natuurlijk ook nog de prachtige verjaardag van jullie baby bij. Dit zijn grappige weetjes over baby’s die in april geboren zijn.

1. Er ligt een glansrijke carrière in het verschiet

Het schijnt dat kinderen die in april geboren zijn de carrière mogelijkheden voor het uitkiezen hebben. Ze volgen hun eigen pad en laten zich niet gauw beïnvloeden door anderen. Tel daar een sterk doorzettingsvermogen bij op en jouw kindje is niet te stoppen. Jouw baby kan dus echt alles worden wat hij of zij wil.

2. Je baby heeft het sterrenbeeld Ram of Stier

En dat is super leuk! Als je baby in de periode van 22 maart tot 21 april geboren is, is hij of zij een Ram. In de periode van 22 april tot 21 mei is je kleintje een Stier. Rammetjes zijn zelfverzekerd en actief maar hebben ook een sterke wil. Stieren zijn vrolijk en nuchter maar kunnen ook behoorlijk koppig zijn. Wil je meer weten over je baby en zijn of haar sterrenbeeld? Lees dan hier wat je baby’s sterrenbeeld zegt over borstvoeding geven

3. Jouw baby’s geboortemaand is een metafoor voor een nieuw begin

April wordt vaak gezien als de maand waarin een frisse start centraal staat. Dacht je altijd dat dit in januari gebeurde? In april kan het dus net zo goed. Het zit zo: april is de eerste volle maand waarin het lente is. En in april wordt Pasen gevierd. Voor jou betekent deze maand natuurlijk ook een nieuw begin: je baby is geboren en luidt voortaan altijd in april een nieuw levensjaar in.

LEES OOK: Deze 10 prachtige foto’s van pasgeboren baby’s doen je hart smelten

4. Jouw kindje is een rasechte optimist

Uit onderzoeken van The National Center for Biotechnology Information blijkt dat baby’s die in de lente geboren zijn, een stuk optimistischer zijn dan de rest. Volgens de onderzoekers zijn deze lentebaby’s ontzettend positief ingesteld. Yes, je hebt een zonnetje in huis!

5. Diamanten zijn prachtig én je baby’s geboortesteen

Beautiful like diamonds in the sky. Ja, ja jouw baby houdt van pracht en praal. Diamanten zijn het symbool van luxe en elegantie. Of deze geboortesteen een fijne keuze is voor de portemonnee is een tweede.. 😉

Romper

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren in april? Dit zegt het over hem of haar
Sluiten