De papa 18 okt 2017 Daphne de Groot

Deze vader sust zijn dochtertje op een wel héél lieve manier in slaap

Alsof een muzikale man nog niet sexy genoeg is, gooien we ook nog een baby in de mix. De multi-instrumentalist Ryan Ross uit Los Angeles gebruikt zijn talent om zijn twee maanden oude dochter te kalmeren

Dat de appel niet ver van de boom valt is te zien in deze video, waar de muzikant ‘Africa’ van Toto speelt voor zijn pasgeboren dochtertje. Je ziet dat het meisje helemaal tot rust komt en langzaam maar zeker in slaap valt. O ja, en het maakt daarbij blijkbaar totaal niet uit of hij gitaar speelt, piano of zelfs drums (!).

Op zijn YouTube kanaal zijn nog meer video’s van deze leuke vader te bewonderen.

Hoger IQ door muziek

Deze vader heeft het helemaal goed begrepen. Wetenschappers hebben namelijk aangetoond dat de positieve invloed van muziek op de ontwikkeling van de hersenen bijzonder sterk is. Kinderen die muziekles van hun ouders krijgen, zouden hier een hoger IQ van krijgen.

LEES OOK: Schattig én grappig! Deze slapende vader wil zijn huilende baby sussen

Je hoeft geen fortuin aan muziekinstrumenten uit te geven om je kind een intelligente, muzikale opvoeding mee te geven. Het is namelijk goed voor je kind om gewoon samen thuis liedjes te maken. Dit onderzoek suggereert dat regelmatig samen muziek maken met zeer jonge kinderen zelfs voordelen heeft die verder gaan dan voordelen van op jonge leeftijd lezen.

Ook leuk deze (hele knappe) vader heeft een geweldige manier gevonden om zijn baby te laten stoppen met huilen

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze vader sust zijn dochtertje op een wel héél lieve manier in slaap
Sluiten