De mama 21 dec 2018 Leanne Hansma

Van avonturier tot workaholic: hoe sta jij in het leven? Check het met de Matchmaker

Voor jonge papa’s en mama’s bestaat er geen handboek. Het is vaak een druk leven, want er is altijd wat te doen. Je wilt graag de beste moeder zijn voor je baby, maar ook de aandacht voor jezelf niet vergeten én persoonlijk groeien.

Daarnaast maak je ook nog even een gaatje vrij voor – hold your breath – je vriend, je vriendinnen, de waslijst aan appjes die nog openstaan, groene gerechten, een reisje naar Bali, je date met die groepsles bij de sportschool én avondjes met thee op de bank. Zo, je kunt nu weer ademen.

Hoe ga jij door het leven?

Waar je energie uit haalt verschilt per persoon. De één gaat lekker op gezonde maaltijden en afgepeigerd terugkomen van een lesje bootcamp. Terwijl de ander ‘de bitterbal’ tot sport heeft verkozen en leeft bij de spreuk ‘bier geeft plezier’. Dan heb je ook nog de avonturier, die het liefst zoveel mogelijk kruisjes op de wereldkaart zet. Iets wat de workaholic niet doet in z’n agenda. Die schrijft hem juist lekker vol met afspraken en to do’s. Hiernaast heb je natuurlijk ook nog mooiste job van de wereld: je bent mama.

Het beste uit jezelf halen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zoeken we tegenwoordig niet allemaal naar ‘perfectie’ en wat het beste voor ons is? Niet gek dus dat juist een burn-out op de loer ligt voor deze generatie, door de prikkels die je om de oren vliegen.

Dat begrijpt Interpolis en daarom zijn er zorgverzekeringen met speciale aandacht voor mentale gezondheid. Een steuntje in de rug. Maar waar heb je eigenlijk behoefte aan? Met de Matchmaker vind je uit wat het best bij jouw leven past.


Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Interpolis

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Van avonturier tot workaholic: hoe sta jij in het leven? Check het met de Matchmaker
Sluiten