De mama 27 jul 2018 Marleen Staal

Hilary Duff durft te zeggen wat alle zwangere vrouwen denken

De zwangerschapshormonen zorgen ervoor dat we misschien een instant glow op ons gezicht hebben. Vanbinnen voelen we ons dat niet altijd. Daar eerlijk over zijn is lastig, want je zou toch blij moeten zijn met dit wondertje? Hilary Duff laat zien dat het ook heel normaal is niet zo lekker in je zwangere vel te zitten en vertelt er openhartig over.

In haar laatste Intagram-post doet ze een boekje open over hoe haar zwangerschap tot nu toe verloopt. En dat is lang niet altijd rooskleurig. Haar spiegelselfie gaat dan ook gepaard met een krachtig statement.

The boobs are big the belly is big the body is big. Man.. pregnancy is hard. Giving love to all mamas who make it look effortless… this journey is hard as hell and also incredibly special. Lovely to have a little life inside and to day dream of all the new adventures to come buuuut almost impossible to get my own shoes on..sick of getting up 9 times a night to pee and looking at this weird body in the mirror that is not my own at the moment. Women are so bad ass, this was just a note to remind myself and remind others how’s strong and beautiful you are! WE GOT THIS! 🌈❤️💖🙌🏼✨

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Zwanger zijn is zwaar

“De borsten zijn groter, de buik is groot, het lichaam is groot. Man.. zwanger zijn is zwaar.” Het zijn misschien simpele woorden, maar ze drukken wel met kracht uit hoe zwanger zijn soms óók kan voelen.

Hiermee laat ze de andere kant van het zwanger zijn zien, het perfecte plaatje is lang niet zo perfect als op Instagram soms lijkt. Je vraagt het je misschien weleens af ‘hoe doen die moeders dat? Er zo fris en fruitig bijlopen met lachen baby’s op de arm?

We weten wel dat dit niet altijd de werkelijkheid is, maar het is toch fijn om deze bevestiging te krijgen. Juist van een rolmodel als Hilary Duff.

Lichaam niet meer van mij

Natuurlijk is zwanger zijn een prachtige periode, vol nieuwe ervaringen en waarbij je heerlijk kan dagdromen hoe het zal zijn als de baby er zometeen is – iets dat Hilary benadrukt. Maar het is een enorm fysieke uitdaging, iets dat soms nog weleens vergeten wordt.

Zoals Hilary het in een paar woorden heel duidelijk omschrijft: “Ik ben het zat om 9 keer per nacht eruit te moeten om te plassen en een vreemd lichaam in de spiegel te zien, dat niet meer van mij lijkt te zijn.”

“Vrouwen zijn bad ass”, zegt Hilary tot slot. “Dit is even een reminder voor mezelf en voor anderen, hoe sterk en mooi je bent! WE GOT THIS!”

Een dosis power waar we weer even mee vooruit kunnen, ook al komen we door onze dikke enkels niet verder dan de koelkast.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hilary Duff durft te zeggen wat alle zwangere vrouwen denken
Sluiten