De baby 21 dec 2018 Redactie

Het internet gaat stuk om dit kind met de Kerstman en de reden is briljant

In Amerika is het traditie om de Kerstman te bezoeken met jonge kinderen. Een van de hoogtepunten van het jaar, die hoe dan ook gefotografeerd moeten worden. Kerry Spencer deed dit ook, en zette haar zoontje op schoot bij de beste man. Hij reageerde er alleen iets anders op dan dat Kerry had verwacht.

Kerstman

Op de foto zit haar zoontje op schoot bij de Kerstman, en je zou zeggen dat het een redelijk normale foto is. Daar brengt Kerry verandering in als ze de foto op Twitter gooit met daarbij een hilarische begeleidende tekst.

‘Wij leerden ons kind gebaren, en dit is het gebaar voor ‘help’. Geen dank’, schrijft ze erbij. Zie je het nu? Hi-la-risch.

De foto is op Twitter al meer dan twintigduizend keer geliked en mensen reageren massaal. Ook is er een discussie losgebarsten over welke taal de gebarentaal precies is (nee, Gebarentaal is niet universeel). Dat het grappig is, kunnen we niet ontkennen. Hebben jullie geinige Kerstmanfoto’s van jullie kids?

LEES OOK: Deze schattige kerstfoto’s wil jij met je baby namaken!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het internet gaat stuk om dit kind met de Kerstman en de reden is briljant
Sluiten