Herkenbaar: Khloe Kardashian vertelt hoe het new mom leven haar écht afgaat

Marleen Staal 6 jul 2018 De mama

Wanneer heb je voor het laatst gedoucht? In de tijd dat je hier over nadenkt, kun je er waarschijnlijk al drie keer onder springen. Zo lang geleden is het misschien. Tja, de baby gaat voor alles. Dat geldt voor elke new mom. Oók voor Khloe Kardashian.

Ruiken de billetjes van je baby niet meer naar roosjes maar naar brocoli die te lang is doorgekookt? Dan weet je dat de luier moet worden verschoond. En jezelf? Ach, je ruikt het niet eens meer tussen al die klodders opgedroogde melk op je shirt.

LEES OOK: Net bevallen? Deze dingen moet iedere new mom doen wanneer ze thuiskomt met de baby

Khloe Kardashian

Als new mom weet je precies wat je baby nodig heeft en dat gaat soms (oké vaak) voor je eigen behoeften. Hier tussen schakelen is iets wat voor elke moeder even wennen is. Ook als je als beroemdheid een strak georganiseerd leven leidt, zoals Khloe Kardashian.

Zelfs voor haar was haar nieuwe ‘moederschema’ een totaal andere ervaring dan wat ze gewend was. Een eyeopener voor ons ‘gewone stervelingen’: elke moeder, hoe bekend je ook bent en hoeveel nanny’s je ook tot je beschikking hebt, struggelt de eerste weken en zelfs maanden met aanpassen aan je nieuwe leven.

In een tweet vertelt Khloe er open over wanneer een fan vraagt hoe het nou écht bevalt, het moederschap.

LEES OOK: Checklist: zo weet je als new mom of het tijd is om te slapen of opruimen

Schakel hulp in

De ‘adult time’ waar Khloe het over heeft is iets wat nieuwe moeders vaak vergeten – logisch, want na een nacht voeden heb je misschien wel wat anders aan je hoofd – maar het is wel ontzettend belangrijk. Het voorkomt dat je opgebrand raakt door af en toe een break te nemen en hulp in te schakelen.

Iemand als Khloe heeft misschien een heel leger aan hulp in huis en dat is iets wat natuurlijk niet elke moeder heeft. Maar we kunnen hier wel de les uit halen dat het niet verkeerd is af en toe een oma, opa of buurvrouw te vragen om een extra handje.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Khloe Kardashian

Reageer op artikel:
Herkenbaar: Khloe Kardashian vertelt hoe het new mom leven haar écht afgaat
Sluiten