De papa 15 mrt 2018 Daphne de Groot

Check deze handige manier om adressen te verzamelen voor je geboortekaartjes

Soms komen er van die tools voorbij dat je denkt: wáárom heeft niemand hier ooit eerder aan gedacht? Toen zijn vriendin zwanger was vond papa in spé Bram Kanstein het lastig om de adressen voor de geboortekaartjes te verzamelen. Dus bedacht hij samen met twee vrienden Mailbook. 

Mailbook is een makkelijke manier om adressen te verzamelen. Niet alleen voor geboortekaartjes, maar bijvoorbeeld ook voor trouwkaarten of uitnodigingen. Want ik weet niet hoe het met jullie zit, ik heb echt geen adressenboekje meer waar alle adressen in staan van mijn vrienden en familie.

Hoe werkt het?

– Na het aanmaken van een account ontvang je jouw persoonlijke uitnodigingslink.
– Deze link deel je met mensen waarvan jij graag het adres wilt hebben. Dit kan op elke manier via desktop of mobiel: via e-mail, Whatsapp, Messenger en SMS (net zoals Tikkie bijvoorbeeld!)
– Je contacten vullen hun adresgegevens in en slaan die op in jouw Mailbook.
– Als je alle adressen hebt verzameld kun je ze gemakkelijk exporteren als Excel bestand.

LEES OOK: Dit originele idee voor een geboortekaartje is werkelijk geniaal!

That’s it! Handig toch? Ook niet onbelangrijk: Mailbook is op het moment gratis te gebruiken, alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en de makers delen deze niet met derde partijen. Het doel van de makers is om met deze eerste versie zoveel mogelijk mensen te helpen bij het verzamelen van de adressen die ze nodig hebben. Aan de hand van de feedback die hierop komt gaan ze de tool verder ontwikkelen.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Check deze handige manier om adressen te verzamelen voor je geboortekaartjes
Sluiten