De baby 19 jun 2018 Soraya Vogelaar

Handig! Moeder laat een andere manier zien om de luier te verschonen

Herinner je je de moeder van de handige manier om een autostoeltje te dragen nog? Ze is terug met opnieuw een handige hack. Deze keer gaat het om luiers verschonen.

Chiropractor en moeder Emily Puente flikt het ‘m dit keer met een handige hack om luiers te verschonen. De gebruikelijk manier om een luier te verschonen is door beide beentjes van je baby omhoog te doen. Dit kan alleen wel zorgen voor koliek, winderigheid en constipatie bij je baby.

Wervelkolom

Volgens Emily is haar roltechniek veiliger. ‘Op deze manier de luier verschonen, beschermt de wervelkolom van de baby. Het zorgt ervoor dat er geen druk meer ligt op hun gevoelige zenuwstelsel.’ vertelt ze in het filmpje. ‘Het is een makkelijke aanpassing die grote voordelen kan hebben voor de ontwikkeling van de wervelkolom van je baby.’ Bekijk het filmpje hieronder.

LEES OOK: #12 Onbewoond eiland met je baby: de luieremmer

Vind je de ‘oude’ manier toch fijner? Dan kun je daar gerust mee doorgaan. Als je Emily’s roltechniek gaat gebruiken, hoeft dit trouwens ook niet voor altijd. Als je baby begint met kruipen, kun je weer prima terug naar de beentjes omhoog doen bij het verschonen.

Hahaha, tranen van het lachen: deze grappige moeders laten zien hoe je een luier verschoont in het vliegtuig.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Handig! Moeder laat een andere manier zien om de luier te verschonen
Sluiten