De papa 18 apr 2017 Soraya Vogelaar

Zo’n zwangerschapsfotoshoot zie je niet vaak, haha!

Als we toch zeggen: ‘we zijn zwanger’, waarom dan geen fotoshoot van mij, moet deze lollige vader gedacht hebben. En zo geschiedde. Hij heeft er het figuur voor dus waarom niet. Grappenmaker!

Vijf weken voordat zijn dochtertje Noelia geboren zal worden, maken papa Paco en fotograaf Martyn Wilkes deze foto’s. Blijkbaar vonden de fotograaf en de papa het weleens tijd voor wat anders. Met deze geweldige zwangerschapsshoot als uitkomst.

Papa Paco kleedt zich geheel in stijl in een rok, met blote buik en een bloemenkrans om. Op zijn buik zijn bloemetjes en de naam van zijn dochtertje geschilderd. Wat mooie poses en een ideale achtergrond verder, is dit het resultaat. Wie weet hebben we hiermee een nieuwe trend te pakken.

LEES OOK: Deze foto’s van zwangere vrouwen geven je gegarandeerd de slappe lach

Bron foto’s: Martyn Wilkes Photography

Papa’s pakken blijkbaar wel vaker een fotoshoot aan als hun moment om te shinen. Deze vader staat echt hilarisch op de bevallingsfoto’s en steelt zo de show.

Martyn Wilkes Photography

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo’n zwangerschapsfotoshoot zie je niet vaak, haha!
Sluiten