De baby 21 okt 2017 Susan Dalstra

Deze slimme hack om een baby medicatie te geven is al honderdduizenden keren gedeeld

Op het eerste gezicht, lijkt het alsof Helena Lee een schattige foto deelde van haar baby die door een rietje drinkt. In werkelijkheid deelt ze een briljante hack die wereldwijd al meer dan honderdduizend keer is gedeeld.

Iedere moeder weet dat je baby medicatie toedienen heel ingewikkeld kan zijn. Vaak wordt het meteen weer uitgespuugd of gewoon compleet geweigerd. Helena kwam echter op een geniaal idee om haar kleintje Calpol (een pijnstiller voor kinderen onder de één jaar, red.) te geven.

Geen tranen

‘De afgelopen 24 uur heb ik geprobeerd Alfie Calpol te geven, maar hij spuugde het weer gewoon over me uit. Toen herinnerde ik me opeens deze truc. Er is niks verspild en er waren geen tranen. Voel je alsjeblieft vrij dit te delen met andere moeders’, schrijft Helena.

Dit is zo’n hack die ingewikkeld klinkt als je ‘m uitlegt, maar als je de foto ziet, begrijp je meteen hoe het werkt. Hoe handig!

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen: 11 x geniale hacks die elke zwangere vrouw moét weten.

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze slimme hack om een baby medicatie te geven is al honderdduizenden keren gedeeld
Sluiten