BFF goals! Deze twee vriendinnen zijn toevallig tegelijk zwanger

Met je beste vriendin doe je het liefst alles samen. Deze twee vriendinnen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Jarenlang delen ze lief en leed en dus ook hun zwangerschap!

Beste vriendinnen tegelijk zwanger

Bonnie Eagle en haar man Andrew probeerden al twee jaar zwanger te raken, toen ze eindelijk mooi nieuws met haar beste vriendin kon delen. De twee vriendinnen waren door het dolle heen. Maar een paar weken later werd het nog mooier: beste vriendin Lindsay bleek ook zwanger.

LEES OOK: 6x super toffe voordelen om tegelijk zwanger te zijn met je beste vriendin

tegelijk zwanger

Ook zwanger

Nadat ze uitgebreid het heugelijke nieuws van haar best vriendin had gevierd, kwam Lindsay zelf tot een ontdekking. Negen maanden na haar bevalling was ook zij zwanger. Lindsay: ‘Het was niet zo dat ik het van plan was om nu zwanger te worden. Toen ik van de schok bekomen was, besefte ik me pas dat mijn beste vriendin en ik samen zwanger zijn. Zij was natuurlijk de eerste aan wie ik het nieuws bekend moest maken.’

LEES OOK: 9 super leuke dingen om te kopen voor je stylish zwangere vriendin

Steun

De vriendinnen hebben steun aan elkaar nu ze allebei zwanger zijn. Bonnie: ‘Toen mijn man en ik ons zorgden maken om de baby, was Lindsay er voor ons. Zij had iets soortgelijks meegemaakt tijdens haar tweede zwangerschap en kon me perfect gerust stellen.’ Bonnie is op haar beurt net zo goed een steun en toeverlaat voor Lindsay: ‘Samen met Bonnie bruisend water drinken tijdens avondjes uit en kletsen over alle zwangerschapskwaaltjes. Het zorgde ervoor dat ik makkelijk die negen maanden uit kom.’

tegelijk zwanger

Popsugar

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
BFF goals! Deze twee vriendinnen zijn toevallig tegelijk zwanger
Sluiten