De baby 14 nov 2017 Daphne de Groot

Is je baby geboren op een woensdag? Dit zegt het over hem!

Hoera! Na negen maanden (letterlijk) bloed, zweet en tranen, is je kleine baby er eindelijk. Dat de verjaardag zijn of haar eigen speciale dag is, wisten we al. Maar de dag waarop hij geboren is zegt ook het een en ander over jouw kleine. Dit zegt het als ‘ie op een woensdag geboren is.

Woensdag baby’s zijn erg nieuwsgierig. Op elk antwoord hebben ze een volgende vraag klaar. Bovendien zijn het echte praters. Ze kunnen eindeloos kletsen en ideeën uitwisselen met anderen. In hun gedachten springen ze graag van de hak op de tak. Hierdoor is niet altijd meteen duidelijk wat ze willen of wat ze van plan zijn. Ondanks hun dromerige karakter, zijn ze erg pietje precies waar het op prestaties aankomt.

Woensdag meisjes

De meisjes zijn erg doortastend. Ze voelen precies aan voor wie ze wat kunnen betekenen en andersom. Daarnaast zijn het echte natural beauty’s ze houden niet van een polonaise aan hun lijf. Je zult ze later dan ook niet snel zien met veel make-up of accessoires.

LEES OOK: Column: ‘Dat eerste-verjaardagsvirus, ik snap er helemaal niets van’

Woensdag jongens

De jongens kunnen soms wat ongeduldig zijn. Daarnaast is een ochtendhumeur hun lang niet altijd vreemd. Toch zijn het zeker geen lastige mannen. Ze zijn erg easy going en snel tevreden met wat ze hebben.

Is jouw baby op een andere dag geboren? Houd Famme Baby in de gaten!

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren op een woensdag? Dit zegt het over hem!
Sluiten