De baby 20 nov 2017 Daphne de Groot

Is je baby geboren op een maandag? Dit zegt het over hem!

Hoera! Daar is de kleine baby dan eindelijk. Dat de verjaardag zijn of haar eigen speciale dag is, wisten we al. Maar weet je ook dat de dag van de week veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je kind als ‘ie op een maandag geboren is.

Een baby die op maandag geboren is, heeft een goed geheugen en een lieve zachte stem. Maar laat je daarmee niet voor de gek houden! Maandag baby’s kunnen namelijk ook behoorlijk grillig zijn. Ze zijn gevoelig en niet bang om hun emoties te tonen. Omdat ze zo in contact staan met hun gevoelens, kunnen ze ook snel nerveus worden.

Maandag baby’s zijn echte mensen mensen. Ze brengen graag tijd door met hun familie en vrienden. Ondanks het soms grillige karakter, houdt je kind niet van ruzie. Conflicten zal hij of zij dan ook zoveel mogelijk uit de weg gaan. Reken er maar op dat hij of zij de eerste is die tussen beide partijen komt bij een ruzie en aanzet tot verzoening.

Maandag meisjes

De meisjes kunnen last hebben van kwaaltjes als bloedarmoede, een slap gevoel, duizeligheid en moeite met slapen. Maar door goed te bewegen en voldoende vitaminen in te nemen (eventueel aanvullen met supplementen) blijft ze fit. Je meisje is liefdevol en zorgt er later graag voor dat haar dierbaren van alle gemakken voorzien zijn.

Maandag jongetjes

De jongens zijn echte bourgondiërs die kunnen genieten van heerlijk eten. Daarnaast zijn ze van de strakke planningen. Het gebeurt niet snel dat ze te laat komen, zeker niet op school later. Daarnaast zijn ze echte go getters, een ambitieuze uitdaging op werk of school gaan ze niet uit de weg.

Is jouw baby geboren op een andere dag? Kijk hieronder wat dit zegt over zijn of haar karakter.

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren op een maandag? Dit zegt het over hem!
Sluiten