De baby 21 nov 2017 Daphne de Groot

Is je baby geboren op een dinsdag? Dit zegt het over hem!

Hoera! Daar is de kleine baby dan eindelijk. Dat de verjaardag zijn of haar eigen speciale dag is, wisten we al. Maar wist je ook dat de dag van de week veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je kind als ‘ie op een dinsdag geboren is.

Een baby die op dinsdag geboren is, is een echte spring in het veld. Dinsdag baby’s zijn erg actief, levendig en gaan geen uitdaging uit de weg. Het is niet alleen lang leve de lol met deze kinderen. Ze kunnen ook erg serieus zijn. En dat geldt dan vooral op het gebied van werk en carrière. Die serieuze kant zorgt er ook voor dat dinsdag baby’s zich minder goed kunnen ontspannen. Van nature zijn ze echte piekeraars. Op de een of andere manier weten ze altijd de juiste mensen om zich heen te verzamelen om zo een stapje verder te komen. Dat worden dus genoeg speeldates straks op de peuterspeelzaal!

Dinsdag meisjes

De meisjes houden van mooie spullen. Ze omringen zich graag met al het moois dat de wereld te bieden heeft. Door hun goede smaak zijn ze soms ook geneigd iets meer te kopen dan nodig is. Nieuwe kleding is hierbij hun favoriet. Maak je maar vast op voor genoeg webshop pakketjes van de postbode tijdens de pubertijd ;).

Dinsdag jongens

De jongens zijn recht voor hun raap en nemen geen blad voor de mond. Hij durft dus later in ieder geval voor zichzelf op te komen. Daarnaast volgen de jongens ook erg hun eigen gevoel. Input van anderen zal hij niet afslaan, maar uiteindelijk weet hij zelf heel goed wat het beste is.

Is jouw baby geboren op een andere dag? Kijk hieronder wat dat betekent voor zijn of haar karakter.

Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren op een dinsdag? Dit zegt het over hem!
Sluiten