De baby 2 jul 2018 Marleen Staal

Deze fotoshoot laat zien hoe mooi het voeden van je baby is

Dat je kindje voeden een bijzondere ervaring is, wordt nog maar weer eens bewezen door deze fantastische fotoserie. Of je nu borstvoeding, tandemborstvoeding of de fles geef, het is een intiem momentje tussen moeder en kind.

‘Fed is Best’, dat is de naam die fotografe Abbie Fox, zelf moeder van drie, voor deze fotoshoot bedacht. En met een reden. Want of je nu je peuter borstvoeding geeft of donormelk gebruikt, je kindje voeden is het mooiste wat er is.

Verschillende, maar allemaal gelijk

Dat wilde Abbie vastleggen. Want hoe verschillend moeders zijn, zo verschillend is ook de manier waarop je je kindje melk geeft. Maar één ding hebben deze moeders allemaal gemeen: er is geen goed of fout. Het is gewoon prachtig.

borstvoeding
borstvoeding
borstvoeding

Stay strong

Met deze fotoserie hoopt Abbie moeders in spe te bemoedigen. Een klein duwtje in de rug, zodat je weet dat welke keuze je ook maakt of hoe je je baby ook voedt, het allemaal oké is.

Tegelijkertijd werkte het maken van deze foto’s ook helend voor Abbie zelf. Met haar eigen kinderen worstelde Abbie met het geven van borstvoeding. De foto’s staan daarom ook symbool voor alle strubbelingen die moeders tijdens de eerste stappen in het moederschap meemaken.

borstvoeding
borstvoeding

En met die gedachten kunnen wij in ieder geval uren kijken naar deze foto’s. Een beetje inspiratie voor een fotoshoot met jouw kleintje misschien?

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Foxy Photography

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze fotoshoot laat zien hoe mooi het voeden van je baby is
Sluiten