Move over Beyoncé! Moeder gaat viral met een ‘echte’ foto over hoe het is om een tweeling te hebben

Prachtig hè, die ‘lichtelijk over de top’ gestylde foto van Beyoncé vorige week, waarbij zij met trots haar tweeling laat zien. De foto die vrijdag door Beyoncé geüpload werd ontving ruim 700.000 likes in een half uur. 

Hoe mooi de foto misschien ook is, het is natuurlijk niet echt realistisch te noemen. Er zijn toch minstens wel vijftig mensen bezig geweest om deze foto te stylen (schatten wij even uit de losse pols). Om over het team van airbrushers nog maar te zwijgen. Best ironisch dat door al dat bloemen- en kleurengeweld Sir Carter en Rumi nauwelijks te zien zijn.

Competitief

De Australische moeder Constance Hall is wel vaker in het nieuws omdat ze niet bang is om haar mening over het moederschap te delen. En ook dit keer heeft ze iets te zeggen over de foto van Beyoncé, terwijl ze een kiekje van haarzelf met haar tweeling online plaatst. ‘Kijk, ik probeer niet competitief te zijn… Maar als het op het posten van twin glamour aankomt… Ik heb gewonnen Bey!’, zet ze er triomfantelijk bij.

Look I'm not trying to be competitive here… but when it comes to post twin Glamour… I already took that trophy Bey.

Geplaatst door Constance Hall op zaterdag 15 juli 2017

LEES OOK: Deze té schattige tweeling verovert Instagram, en wij snappen wel waarom

Nu moeten we zeggen, dat wij toch wel de voorkeur geven aan de ‘echte’ foto van Constance. Het moederschap is dan misschien mooi, bijzonder en ja – ook vreselijk vermoeiend op momenten: zo glamorous als Beyoncé het ons laat zien is het in ieder geval níet.

Welke foto heeft jouw voorkeur? Deel het op Facebook!

Ben jij zwanger van een tweeling? Dit kun je het beste eten!

Reageer op artikel:
Move over Beyoncé! Moeder gaat viral met een ‘echte’ foto over hoe het is om een tweeling te hebben
Sluiten