Zwanger 27 jul 2017 Soraya Vogelaar

OMG, er blijkt filet american te zijn die je wél mag eten als je zwanger bent

Heb je tijdens de zwangerschap ook van die cravings die onmogelijk zijn om te vervullen, simpelweg omdat je het tijdens de zwangerschap niet mag eten? Als een daarvan filet american is, hebben we goed nieuws voor je; er is nu een versie te koop in de supermarkten die je wél mag eten! Oh yeah!

Nadat we eerder al een manier vonden waarop je sushi kan eten tijdens de zwangerschap, is het nu de beurt aan filet american. De Vegetarische Slager heeft een 100% plantaardige filet american ontwikkeld, die ook nog eens geen kunstmatige E-nummers en soja bevat.

LEES OOK: Deze dingen zijn extra goed om te eten tijdens je zwangerschap

De ingrediënten

Wat er dan wel inzit? De Petit Filet a l’American bestaat uit plantaardig eiwit, zonnebloemolie, ui, tomatenpuree, kruiden en specerijen. En meer smaakmakers als knoflook, natuurazijn en mosterdzaad.

Verkrijgbaar in de supermarkt

En er is nog meer goed nieuws: voor de filet american hoef je niet naar een speciale biowinkel, je kunt ‘m voor 2,29 euro met de rest van je boodschappen halen bij Albert Heijn en Jumbo.

Ga jij deze plantaardige filet american proberen? Laat het ons weten op Facebook.

De Vegetarische Slager

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG, er blijkt filet american te zijn die je wél mag eten als je zwanger bent
Sluiten