Je kunt nu Fidget Spinners op je borsten dragen (en we weten niet wat we daar van vinden)

Als je denkt dat je alles gehad hebt, komt het internet weer met iets nieuws wat he-le-maal bizar is. Ooit gedacht om Fidget Spinners (die rage onder jonge kinderen) op je borsten te dragen? Wel, nu kan het.

Fidget Spinners zijn nu een paar maanden helemaal hip onder vooral kinderen. Bij de Fidget Spinner houd je het middelste gedeelte tussen je duim en wijsvinger, terwijl de rest van de Fidget Spinner snel rondjes draait. De 22-jaar oude Manuela Torres-Orejuela dacht dat het een goed idee zou zijn om deze spinners vast te maken op je borsten, jawel. En dat ziet er als volgt uit.

Fidgetiddies

Manuela noemt haar creatie ‘Fidgetiddies’. De grote vraag is alleen: waarom zou je deze Fidgetiddies dragen op je borsten, die toch al zo pijnlijk zijn van het geven van borstvoeding? Volgens Manuela is het fantastisch voor baby’s die borstvoeding krijgen. Zo hebben ze tijdens het voeden iets om mee te spelen, of om op de kauwen.

LEES OOK: 12 tekenen dat je nieuwe vriend daddy material is

Ontspannend

Overigens heeft Manuela het niet bedacht omdat het zo goed is voor de baby. ‘Ik heb zelf last van angststoornissen en ADHD, dus dit speelgoed maakt me heel rustig,’ vertelt ze tegen de Glamour. Manuela nam de Fidget Spinner zelfs mee naar het examenuitreiking. ‘Aangezien ik een groot feminist ben op social media, kwam het in me op om de Fidget Spinners met klittenband aan mijn borsten vast te maken.’

Toch zijn we het nog niet helemaal (lees gewoon maar: helemaal niet) eens met haar denkwijze. Die Fidgetiddies zijn wel het laatste wat een vrouw met pijnlijke tepels door het geven van borstvoeding nodig heeft. Maar wil je ze tóch zelf maken, dan hebben we hier de uitleg voor je.

Ook handig om te weten: Dit is de reden waarom je een baby altijd links vast zou moeten houden

CafeMom

Reageer op artikel:
Je kunt nu Fidget Spinners op je borsten dragen (en we weten niet wat we daar van vinden)
Sluiten