De baby 23 jan 2018 Sterre Touw

Is je baby geboren in februari? Dit zegt het over hem!

Het is bijna februari! Dit is de maand dat jouw baby geboren is of misschien wel nog geboren moet worden. Tijd voor een feestje dus. Maar wist je ook dat de maand veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je februaribaby.

Februari is de kortste maand van het jaar waarin we toeleven naar het voorjaar. Februaribaby’s zijn abstracte denkers. Ze houden van de waarheid en zien dingen graag zoals ze echt zijn. Ze zijn van nature slim en intelligent en zijn er gek op om iedere keer weer nieuwe dingen te leren. Dit doen ze, zodat ze zichzelf iedere keer opnieuw kunnen uitvinden en hun persoonlijkheid kunnen blijven verbeteren en vernieuwen.

LEES OOK: Is je baby geboren op een vrijdag? Dit zegt het over hem!

Goede eigenschappen van een februaribaby

Een februaribaby heeft een enorm aantrekkelijke persoonlijkheid en dat maakt hem erg sexy. Ondanks dat februaribaby’s erg temperamentvol kunnen reageren, zijn ze over het algemeen erg rustig, verlegen en bescheiden. Die bescheidenheid helpt ze hun doelen te bereiken. Ze blijven graag scherp en maken zich hard om hun dromen en ambities  te realiseren. Naast het harde werken zijn ze wel in voor een beetje entertainment en een goede besteding van hun vrije tijd. En als het om liefde gaat, zijn ze romantisch van binnen, maar zeker niet van buiten. Mysterieuze minnaars dus.

LEES OOK: Dit is volgens de sterren jouw ideale match om een kind mee te krijgen

Slechte eigenschappen van een februaribaby

Door hun bescheidenheid en ijverige houding kunnen tegenslagen rauw op hun dak vallen. Feburaribaby’s worden hierdoor gemakkelijk boos, maar laten dit maar zelden zien. Dit kan resulteren in een opstandige en agressieve houding. Ook heeft een februaribaby moeite met het tonen van emoties. Hierdoor vinden ze het lastig om vriendschappen te sluiten, maar vriendschap is toch echt álles wat een februaribaby nodig heeft. Naast het oneindig najagen van hun dromen kunnen ze namelijk wel een beetje ontspanning gebruiken, en die kunnen vrienden hen bieden.

LEES OOK: Is je baby geboren in januari? Dit zegt het over hem!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren in februari? Dit zegt het over hem!
Sluiten