De baby 17 okt 2017 Muriel Oonincx

Yes! Onze favoriete Nederlandse babymerken gaan samenwerken (en dit wil je!)

Soms zijn er van die collabs waarvan je je later niet kunt voorstellen dat ze er eerder nooit waren. In de categorie favoriete Nederlandse babymerken die het beste voor je kleintje bieden, denken wij meteen aan de HEMA (hallo hydrofielluiers die niet aan te slepen zijn) en aan Difrax (welterusten lieve baby met een vol buikje belletjesvrije melk).

HEMA, zucht. Wat zouden we zonder moeten als we de eerste stappen zetten in het prille domein van het ouderschap. Met baby uitzetlijst in de hand scoren we onze hydrofielluiers, washandjes, babyhanddoeken, neusknijper (ga je overigens nooit gebruiken!) en kilo’s rompertjes. Want daar kun je er nooit genoeg van hebben. En al helemaal niet als HEMA weer van die te schattige printjes uitbrengt.

De nieuwste collectie bed- en badproducten (denk washandjes, slabbetjes, handdoeken en knuffels) komen in vrolijke printjes met lieve snoetjes en de kleuren grijs, zwart, wit, mintblauw en oudroze. Wat de redactie van Famme Baby helemaal te gek vindt is dat de hydrofielluiers in een extra grote maat verkrijgbaar zijn. Geweldig om te gebruiken tijdens borstvoeding en om je kindje mee af te drogen. Later, veel later trouwens ook ideaal als theedoek!

 

Difrax staat natuurlijk bekend om zijn bijzondere S-fles, die het leven van ouders en baby’s een stuk aangenamer maakt met de unieke technologie die helpt darmkrampjes te voorkomen. De spenen van Difrax zijn speciaal verkrijgbaar in diverse speengroottes, waardoor het perfect bij het mondje van jouw kindje past.

Onze twee favoriete Nederlandse babymerken samen

Samen willen HEMA en Difrax het leven van baby’s en ouders leuker en makkelijker maken. De S-fles komt in twee varianten. Een zwarte variant met snoetjes en een mintgroene met schattige wolkjes.  De spenen komen in two-packs in allerlei kleur- en printdessins.  Vanaf 23 oktober verkrijgbaar in dezelfde stijl van de nieuwe HEMA lijn. HEMA loves Difrax. En daar zijn wij het nu eens roerend mee eens.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yes! Onze favoriete Nederlandse babymerken gaan samenwerken (en dit wil je!)
Sluiten