Word jij onze nieuwe columnist? Famme Baby zoekt (zwanger) schrijftalent!

Daphne de Groot 6 nov 2017 Column

Kun jij een vlammend betoog houden over zo ongeveer alles wat te maken heeft met jouw baby en de wereld waar hij in opgroeit? Over potjes, voedingen, huiltjes, maar ook jouw mening over politieke ontwikkelingen, tv-programma’s en trends? Of nog beter, ben jij op dit moment zwanger en wil je daar alles over kwijt?

Misschien zoek jij een platform waar je kunt roepen wat er wél heel erg tof is aan zwanger zijn (negativiteit is er al genoeg), of moet jij écht iets kwijt over de borstvoeding vs. flesvoeding vete die zo ‘populair’ is op social tegenwoordig.

Ben jij interessant

Met andere woorden: schrijf jij hilarisch, maar ook relevant voor Famme Baby? Dat is mooi. Want wij zoeken interessante mensen. Nog beter: interessante moeders. Moeders die ergens voor staan. Moeders die deskundig zijn – als verloskundige, lerares, journalist, noem een ander mooi beroep. Moeders die achter het nieuws duiken, hun ervaringen delen, de diepte in gaan, deskundigheid met herkenning durven combineren. Moeders die naast de liefde voor hun baby een onbeschrijfelijke liefde voor kaas hebben (het woord ‘foodie’ dekt de term niet helemaal), of voor styling, of…. Anything!

Wat jullie allemaal gemeen hebben? Een pen die zo scherp is dat wij er af en toe een beetje bang van worden.

Kom maar door

We zijn vooral op zoek naar zwangere columnisten, maar daarnaast is er ook ruimte voor moeders met een kind tot 6 maanden. Dus herken jij je in alles wat er tot nu toe gezegd is? Dan is die proefcolumn van max. 500 woorden én een beschrijving van jezelf geen probleem voor jou. Mail ’t naar d.degroot@wayneparkerkent.com, dan hoor je snel of jij gaat deelnemen aan het Famme Baby’s columnistenteam!

Inspiratie opdoen? Lees een van de columns van onze huidige columnisten? Dit pareltje van Sherita bijvoorbeeld: Baby’s hebben geen slaapprobleem, wij hebben een babyprobleem.

Meer van ons lezen? Like ons!

Reageer op artikel:
Word jij onze nieuwe columnist? Famme Baby zoekt (zwanger) schrijftalent!
Sluiten