De baby 17 jul 2017 Daphne de Groot

Famme Baby zoekt een redactiestagiair

Ben jij een echte internet junkie en ook nog eens gek op schrijven? Wil jij interviewen, het web afstruinen naar de leukste virals én inhoudelijke stukken schrijven over talloze zaken die moeders leuk vinden? Zoek niet verder, want op de redactie van Famme Baby komt er per september 2017 een stageplaats vrij.

Wie zoeken we?

Een redactiestagiair met een passie voor schrijven, die:
– Een relevante wo of een hbo-mediaopleiding doet
– Affiniteit heeft met het moederschap
– Alle hoeken en gaten van het internet kent
– De weg weet op sociale media
– Over een creatieve geest beschikt
– Minimaal drie maanden (maar het liefst vijf maanden) beschikbaar is
– Assertief is en over een vlotte pen beschikt
– Niet om klokslag vijf uur naar huis wil
– Foutloos Nederlands schrijft.

Wat bieden we?

Een geweldige stageplek bij dé online uitgeverij van dit moment: Wayne Parker Kent. Famme Baby bestaat uit een gezellig, jong team en niet te vergeten: de redactie zit op de Herengracht in Amsterdam. Je mag tijdens je stage vooral heel veel schrijven, zelf bedenken en uitvoeren. Als redactiestagiair van Famme Baby schrijf je over allerlei onderwerpen gerelateerd aan het moederschap. Oh, en natuurlijk krijg je een stagevergoeding.

Dus ben jij de leuke, creatieve, zelfstandige, harde werker die wij zoeken? E-mail dan je cv en motivatie naar onze hoofdredacteur: muriel@wayneparkerkent.com.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Famme Baby zoekt een redactiestagiair
Sluiten