Deze draagzak is ideaal voor vaders die hun kindje graag de hele dag bij zich dragen

Sterre Touw 20 jan 2018 De papa

Je handen vrij hebben en je kindje dicht tegen je aan dragen; een draagzak is voor veel ouders een uitkomst. Voor papa’s zijn er nu super stoere draagzakken in de vorm van een T-shirt. En daar willen ze zeker weten mee de straat op.

Het merk Lalabu bedacht daarom ‘The Dad Shirt’: een stoer shirt waarin vaders hun baby bij zich kunnen dragen.

LEES OOK: Let hierop als je een draagdoek aanschaft voor je baby

Draagzak in de vorm van een T-shirt

Het shirt is gemaakt van een dunne flexibele stof die ervoor zorgt dat je je baby als een kangoeroe bij je kan dragen. Het shirt heeft geen ingewikkelde riempjes of sluitingen: je hoeft alleen maar de baby in de ‘buidel’ te doen en je bent klaar om te gaan. Voor veel vaders een echte uitkomst dus. Het ziet er niet alleen heel stoer uit, maar is ook nog eens super comfortabel voor je baby.

Buidelen is heel goed voor je kind

Voor je baby is het ook heerlijk om lekker bij hun vader in de draagzak te zitten. Het buidelen van baby’s heeft heel veel voordelen. Je baby kan op deze manier zichzelf makkelijker op temperatuur houden en dat houdt de ademhaling en de hartslag stabiel. Het helpt je kindje daarnaast beter om te gaan met emoties en prikkels en ook stimuleert ook de neurologische ontwikkeling.

Kijk hieronder de video hoe het draag t-shirt werkt:

Disclaimer: Of de draagzak helemaal veilig is kunnen we niet beoordelen. Let dus heel goed op als je een draagzak in welke vorm dan ook koopt en let ten alle tijde op de veiligheid voor je kindje.

Reageer op artikel:
Deze draagzak is ideaal voor vaders die hun kindje graag de hele dag bij zich dragen
Sluiten