Nachtmerrie: draagmoeder bevalt van tweeling en beseft niet dat ze haar eigen baby weggeeft

Jessica Allen uit Californië had zelf al twee kinderen toen ze besloot om draagmoeder te worden voor een Chinees stel. Met het dragen van de baby zou ze 30.000 dollar verdienen. Genoeg geld zodat ze fulltime voor haar kinderen kon gaan zorgen en zelfs wat kon gaan sparen voor een nieuw huis. Alleen loopt het allemaal even anders dan ze in gedachten had.

Na een succesvolle IVF behandeling kwam Jessica erachter dat ze zelfs zwanger was van een tweeling. Geschrokken vertelde ze het aan het Chinese stel, de familie Liu. Dit is een pseudoniem, omdat het draagmoederschap in China verboden is. Meneer en mevrouw Liu waren over the moon en namen graag beide baby’s in huis.

Draagmoeder

Eenmaal bevallen krijgt Jessica niet het beloofde uur met de kinderen. Maar het korte moment dat ze ze ziet, valt het haar op dat ze helemaal niet op elkaar lijken. En dat terwijl zij er volledig van in de overtuiging was dat ze zojuist bevallen was van een eeneiige tweeling. Dit bleek niet zo te zijn.

LEES OOK: Geloof het of niet: deze bizarre adviezen kregen zwangere vrouwen in de Middeleeuwen

Ook de familie Liu begon het op te vallen: hun kinderen waren heel verschillend. Ze besloten hulp te zoeken en lieten het DNA van hun 2 kids testen. Wat blijkt: ze zijn helemaal geen tweeling en hebben een compleet verschillend DNA. Mike was de zoon van de Liu’s en Max was de zoon van Jessica en haar man.
Mis gegaan

Jessica en haar man gebruikten al tijden een condoom maar onverhoopt is dat toch misgegaan. Wat vervolgens gebeurde is extreem zeldzaam. Jessica bleek al zwanger te zijn van haar eigen kind, toen zij opnieuw zwanger raakte tijdens de IVF behandeling.

LEES OOK: Bizar: deze ouders leerden hun baby meteen op een potje te plassen

Hart gebroken

‘Mijn hart brak toen ik besefte dat ik negen maanden lang een kind van mezelf gedragen had zonder dat ik het doorhad’, vertelt Jessica. Wat volgde was een lange en pijnlijke rechtszaak, waarbij de familie Liu een schadevergoeding eiste van Jessica en haar man. Uiteindelijk geven ze het gelukkig op, en worden Jessica en haar derde zoon herenigd.
Geen spijt

Ondanks deze nachtmerrie heeft Jessica geen spijt van wat er gebeurd is. ‘Ik heb geen spijt van mijn draagmoederschap, omdat dat zou betekenen dat ik spijt zou hebben van mijn zoon. Ik hoop gewoon dat vrouwen die overwegen om draagmoeder te worden leren van mijn verhaal.’

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

NY Post

Reageer op artikel:
Nachtmerrie: draagmoeder bevalt van tweeling en beseft niet dat ze haar eigen baby weggeeft
Sluiten