Zwanger 24 okt 2017 Soraya Vogelaar

Dit vindt je vriend het leukst aan je als je straks moeder bent, volgens de sterren

Er verandert een hoop als je moeder wordt. Maar je blijft toch altijd nog je leuke, aantrekkelijke zelf. Ben jij benieuwd wat jouw vriend het leukst aan je vindt als je straks moeder bent? Je sterrenbeeld verklapt het.

1. Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram ben je gepassioneerd, vurig en gedreven. Je vriend is hier dol op omdat je ook al je enthousiasme en passie laat zien als het om jullie baby gaat. Het eerst woordje en de eerste stapjes van je baby juich je als de grootste fan toe. Je moedigt je vriend als geen ander aan als jullie straks dealen met poepluiers en slapeloze nachten en die team spirit, vindt hij onweerstaanbaar.

2. Stier (20 april – 20 mei)

Als het op het ouderschap aankomt, heb je twee dingen nodig: geduld en routine. Lucky you Stier, jij bent daar heel goed in. Jouw vriend weet dat hij altijd op jou kan rekenen. Zelfs tijdens de langste huilbui van je baby heb je alle geduld om de kleine te sussen.

3. Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ben jij een Tweelingen? Goed nieuws, dan ben je straks een liefdevolle moeder. Jouw baby kan oneindig veel knuffels en kusjes van je verwachten. De onvoorwaardelijk liefde die jij als geen ander aan je baby laat zien, laat ook zijn hart smelten.

4. Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent een creatieveling, Kreeft. Jij weet altijd de leukste uitjes om met het hele gezin te ondernemen. Een leuk DIY project met zelfgemaakte babyspullen, doe jij in een handomdraai. Jouw partner vindt het fantastisch dat jullie altijd wat te doen en te knutselen hebben.

LEES OOK: God no! Wat doe je als je vriend eerder kinderen wil dan jij?

5. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als een rasechte Leeuw, houd je van de spotlights. Maar die deel je ook met gemak met je baby. Je gaat voor matching outfits en bent letterlijk het zonnetje in huis. Je maakt je man en je baby constant aan het lachen. Je man vindt het heerlijk dat je zorgt voor een lach en gezelligheid met in huis.

6. Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd, jouw vriend beseft zich heel goed dat het zonder jou een grote bende zou zijn thuis. Je bent een harde werker en stopt overal je ziel en zaligheid in. Of dit nu gaat om de afwas doen, met je baby spelen of je relatie: alles loopt op rolletjes.

7. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij en je vriend zijn een echt team, Weegschaal. Je houdt ervan om hem overal bij te betrekken en samen beslissingen te nemen. Hij vindt dat dus heerlijk! Hij krijgt alles van het ouderschap mee en mist zo geen moment met jou en de baby.

8. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het moederschap kan soms een echte uitdaging zijn. Maar jij zet zonder zuchten of klagen je schouders eronder Schorpioen. Je lost alle problemen op en laat de oude koeien lekker in de sloot. Je vriend vindt deze krachtige eigenschap ongelofelijk sexy.

LEES OOK: Door deze 4 dingen begrijp ik mijn vriend beter

9. Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij maakt van alles een verrassing en dat vind je vriend het allerleukst aan je. Hij weet nooit wat hij kan verwachten als jullie samen op pad gaan met de baby. Ook van een avondje Netflixen op de bank maak je een heus spektakel. Gelukkig maar, want zo raken jullie ook niet snel een sleur.

10. Steenbok ( 22 december – 19 januari)

Als Steenbok hecht jij ontzettend veel waarde aan je familie en tradities. Dit klinkt je vriend als muziek in de oren. Je maakt graag carrière maar zet als moeder jullie gezin altijd op de eerste plaats.

11. Waterman (20 januari – 18 februari)

Je bent onafhankelijk en een tikkeltje rebels, Waterman. Ook als moeder raak je die kant van jezelf niet kwijt. Jij blijft ook met een baby je uniek zelf en dat kan je vriend ontzettend waarderen. Die te gekke persoonlijkheid waar hij ooit voor viel, raakt hij mooi niet kwijt.

12. Vissen (19 februari – 20 maart)

Als Vissen ben je een gevoelige moeder. Je bent lief en deelt altijd je wijsheid. Jouw zachtaardige aanpak als moeder, is waar je vriend keer op keer voor valt. Je overlaad je baby en vriend met kusjes en biedt altijd een luisterend oor als het even tegenzit. Jij brengt net dat beetje extra liefde en tederheid in jullie gezin.

Zijn jij en jouw partner een match? Dit is volgens de sterren jouw ideale match om een kind mee te krijgen..

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Romper

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit vindt je vriend het leukst aan je als je straks moeder bent, volgens de sterren
Sluiten