De mama 19 jul 2018 Redactie

Dit model gaf haar baby borstvoeding op de catwalk

Afgelopen week vond de Sports Illustrated Miami Swim Week fashion show plaats. Een van de modellen liep mee met deze show, maar het was geen gewone modeshow. Het model liep namelijk over de catwalk terwijl ze haar baby borstvoeding gaf.

Borstvoeding op de catwalk

Tegenwoordig zien we steeds meer merken die natuurlijke schoonheid omarmen. Ook Sports Illustrated laat de natuurlijke kant van vrouwen zien door deze opmerkelijke catwalkverschijning.

In eerste instantie waren wij shock. Dit is nu niet iets wat je modellen vaak ziet doen tijdens een modeshow. Mama Mara Martin was één van de zestien finalisten die meeliep in de show. Ze zag er fantastisch uit in een gouden oneshoulder bikini. Terwijl ze de bikini showde gaf ze haar baby van vijf maanden oud borstvoeding.

A moment we’ll never forget! @_maramartin_ walked the #SISwim x @paraisofashionfair runway show while breastfeeding her daughter. Click the link in bio or swipe up in our story to learn more.

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Kan gewoon

En waarom ook niet?! Ondanks dat het een beetje gek is, en inderdaad, het is niet echt voordelig voor het showen van de outfit, is het wel iets natuurlijks. Het model wilde hoogstwaarschijnlijk gewoon het taboe doorbreken over borstvoeding geven en laten zien dat het compleet normaal is.

De meeste mensen op het internet kwamen vrij snel tot de conclusie dat Mara fantastisch is. Zo posten ze bijvoorbeeld “Yes, mama!!!” en “so beautiful”. Het is inderdaad zo dat Mara laat zien dat de schoonheidsstandaarden die we nu nog hebben, niet de enige zijn. Er zijn meerdere soorten schoonheid. Sports Illustrated is sowieso na deze show de hemel ingeprezen doordat ze verschillende soorten vrouwen de modeshow laten lopen.

GIRL POWER! 🙌🏼 #SISwimSearch Sweet 16 finalist Mara walks the runway while breastfeeding her five-month-old baby. @paraisofashionfair

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Iemand anders dook in op het leven van werkende vrouwen door te zeggen: “This is a true working mom on the go.”. En anderen zijn het met ons eens dat borstvoeding volkomen normaal is, en zo ook gezien moet worden door het volgende te posten: “Amazing…I absolutely love this, well done for normalising breastfeeding.”

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit model gaf haar baby borstvoeding op de catwalk
Sluiten