Zwanger 16 sep 2017 Soraya Vogelaar

Dit is volgens de sterren jouw ideale match om een kind mee te krijgen

Of je er nu wel of niet in gelooft: stiekem even jouw horoscoop en die van je partner lezen kan erg vermakelijk zijn. Helemaal als de sterren wat voorspellen over jullie als ouders. Deze sterrenbeelden worden samen de leukste ouders. Zijn jij en je partner goed bij elkaar gematcht?

Romper vroeg aan astrologe Susan Kerr Wright welke sterrenbeelden samen een goede match zijn als ouders en hoe dit er dan uit zou zien.

1. Ram (21 maart – 19 april)

via GIPHY

Als rasechte Ram heb jij een goede partner in crime te pakken als je partner een Leeuw is. Susan Kerr Wright: ‘Een Ram en Leeuw vormen samen het leukste koppel van de straat. Ze zijn altijd in voor leuke activiteiten en op zoek naar avontuur. Daar zijn kinderen dol op.’

2. Stier (20 april – 20 mei)

Een Stier kan soms koppig zijn maar laat ook graag anderen de leiding nemen. Als ouder match ook jij het best met een Leeuw. Hij of zij kan de knoop doorhakken bij grote of kleine beslissingen. Ook mooi meegenomen: een Leeuw kan zich heel goed vinden in jouw vastberadenheid om bij een standpunt te blijven.

3. Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Er zijn er maar weinig zo creatief als de mensen met het sterrenbeeld Tweelingen. Jouw creativiteit en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat je kinderen later niet bang zijn om vragen te stellen. Samen met een Vissen partner heb je een top opvoeding te pakken. Wright: ‘Vissen zijn empathisch en samen leren ze hun kinderen de ultieme balans tussen denken en voelen.’

4. Kreeft (21 juni – 22 juli)

via GIPHY

Als Kreeft heb je soms een beetje de neiging om je territorium af te bakenen. Met een Weegschaal aan je zijde verandert dat. Zijn of haar behoefte om thuis vooral een gezellige plek van iedereen te maken, brengt jouw zorgzame kant naar boven. Samen zorgen jullie voor een knus thuis voor jullie baby.

LEES OOK: 10 duistere waarheden over het ouderschap waar niemand over praat

5. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

via GIPHY

lucky you, Leeuw! Jij kun kiezen uit twee partners. Met een Stier heb je een geweldige match te pakken. Maar ook met een Ram kan je het wat betreft de opvoeding van jullie kinderen helemaal vinden. Wright: ‘Ze hebben allebei grootse ideeën en houden van verrassingen.’ Dat worden vast leuke verjaardagsfeestjes!

6. Maagd (23 augustus – 22 september)

Als praktische Maagd heb je met een Boogschutter de yin bij jouw yang gevonden. Een Boogschutter partner stort zich namelijk vol op het avontuur. En hij of zij doe dit het liefst met hele gezin. Denk aan spelende waterpistolen en raften in de wildwaterbaan. Een perfecte balans naast jouw iets serieuzere kant.

7. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen hebben graag behoefte aan harmonie, alles moet in balans zijn. Reken maar dat een daadkrachtige en stabiele Steenbok dat in jullie gezin voor elkaar krijgt. Jullie zullen een hecht gezien vormen met jullie kids.

8. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een sterk front vorm je als Schorpioen samen met een Kreeft. Wright: ‘Ze begrijpen allebei dat niets zo belangrijk is als familie. Ze beschermen hun gezin dan ook met alle liefde.’

LEES OOK: 12 tekenen dat je nieuwe vriend daddy material is

9. Boogschutter (22 november – 21 december)

Een dag geen avontuur is een dag niet geleefd. Het zou zomaar jouw levensmotto kunnen zijn, Boogschutter. Gelukkig heb je door de lieve, zorgzame Vissen alle mogelijkheid om deze levensstijl ook met de komst van een baby door te zetten. Terwijl jij op zoek gaat naar de nieuwste vakantiebestemming, zorgt je partner ervoor dat alle details en de kinderen tip top in orde zijn. Teamwork!

10. Steenbok (22 december – 19 januari)

via GIPHY

Wright: ‘Zet een Steenbok en een Boogschutter bij elkaar; ze zijn totaal verschillend maar hebben de perfecte balans als ouders. Als ze elkaars verschillen kunnen respecteren, hebben hun kinderen veel baat bij de mix van beide perspectieven.’

11. Waterman (20 januari – 18 februari)

Onafhankelijkheid is best wel jouw ding Waterman. Je doet graag wat je zelf wilt maar een Stier zorgt ervoor dat je ook zo nu en dan met beide benen op de grond blijft staan. Dit zorgt voor een stabiel gezinsleven, waarin je ook tijd hebt voor me-time.

12. Vissen (19 februari – 20 maart)

via GIPHY

Het emotionele karakter van een Vissen wordt aangevuld door het verlangen van een Tweelingen om zoveel mogelijk variatie aan te brengen in het leven van de kinderen. Reken maar op veel plezier, gezelligheid en verrassingen. Never a dull moment dus bij een Vissen-Tweelingen gezin thuis.

Zijn jullie klaar voor een tweede kindje? Als je deze tien signalen vertoont ben je 100% ready.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Romper

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is volgens de sterren jouw ideale match om een kind mee te krijgen
Sluiten