Zwanger 19 mei 2018 Soraya Vogelaar

Dit is hoe jij je zwangerschap beleeft volgens de sterren

Horoscopen: you either love ’em or hate ’em. Toch blijft het altijd leuk om ze met een dikke knipoog en puur voor de fun te lezen. Die grappige sterrentekens blijken dus een inkijkje te bieden in je zwangerschap. Klopt het voor jou als een bus?

Ram

Jouw zelfverzekerdheid en vastberadenheid zorgt ervoor dat je de zwangerschap als een welkome uitdaging ervaart. Je bent helemaal klaar voor alle veranderingen die je lijf gaat doormaken. Daarnaast houd jij ook van een behoorlijke dosis realiteit. Jij schuwt de eerlijkheid niet en doet dan ook makkelijk aan vrienden en familie uit de doeken van welke zwangerschapskwaaltjes je last hebt. Jij ziet de zwangerschap als een leuke uitdaging en schrijft je in voor elke cursus en hebt je geboorteplan al klaar liggen.

Stier

Als Stier ligt jouw focus op alle mogelijke gezonde keuzes die je kunt maken tijdens de zwangerschap. Jouw betrouwbare en praktische karakter zorgen ervoor dat je stress tijdens de zwangerschap met gemak de baas bent. De kans is klein dat je een afspraak met je gynaecoloog of verloskundige mist. Je bent je bewust van je lichaam en het leven dat in je groeit. Dit zet zich door in de gezonde keuzes die je maakt qua voeding en beweging.

Tweelingen

De zwangerschap zorgt een beetje voor onrustige gevoelens, Tweelingen. Je bent dolgelukkig met je zwangerschap. Maar je bent ook een tikkeltje nerveus voor alle veranderingen die je lijf door gaat maken en de bevalling. Gelukkig ga je hierover makkelijk in gesprek met je partner en vriendinnen. Die negen maanden voelen voor jou te kort om alle indrukwekkende ervaringen van de zwangerschap in je op te nemen.

Kreeft

Jij houdt privé zaken het liefst zolang mogelijk voor jezelf, Kreeft. Dit zorgt ervoor dat je de zwangerschap waarschijnlijk zo lang mogelijk tussen jou en je dierbaren houdt. Het grote nieuws vertel je pas aan de rest van de wereld wanneer jij je er prettig bij voelt. Ondertussen leg je wel elke mijlpaal van de zwangerschap vast. Staat je telefoon al vol met tal van buikfoto’s en screenshots van leuke babyspullen die je wilt kopen?

LEES OOK: Mommies to be: volgens je sterrenbeeld word jij dit type moeder

Leeuw

Leeuw, jij bent een geboren leider. Het kan dan ook niet anders dat jij tijdens de zwangerschap de touwtjes in handen hebt. Van het kleurenschema in de babykamer tot de babynaam: jij weet allang hoe je het hebben wil en hoe je dit voor elkaar moet krijgen. Jij weet dat je samen met je baby het beste verdient. Een grootse babyshower past dan ook helemaal bij je.

Maagd

Jij leest alles wat er maar te vinden is over zwangerschappen en baby’s. Jij hebt alles tip top in orde, van je ziekenhuiskoffer tot zwangerschapsyoga. Maar Maagd, let je er ook een beetje op dat je niet te streng bent voor jezelf? Je wordt sowieso een fantastische moeder.

Weegschaal

Och Weegschaal, jij kunt niet wachten om jullie liefdesbaby in je armen te houden. Tot die tijd worstel jij je door alle zwangerschapshormonen. Ook dit doe je liever niet alleen en je deelt dan ook alles met je partner. Jij kunt complimentjes over je prachtige zwangerschapsgloed wel waarderen. En de massages van je geliefde maken die opgezwollen voeten en pijnlijke rug weer helemaal goed.

Schorpioen

Schorpioen, you’ve got this. Jij bent lekker kalm en cool. Jij laat alles op je af komen, omdat je weet dat je het toch wel met gemak aan kunt. Zwangerschap? Dat varkentje was je wel even. En eigenlijk weet je ook al prima hoe je het moederschap wil aanpakken.

LEES OOK: Dit is volgens de sterren jouw ideale match om een kind mee te krijgen

Boogschutter

Als Boogschutter houd je ontzettend van je vrijheid, reizen en doen wat je leuk vindt. Je vraagt je eerst af hoe jij je lifestyle kunt vasthouden tijdens de zwangerschap en al helemaal als moeder. Maar jij vindt je weg hierin. Je komt er in de komende maanden achter dat het echt niet het een of het ander hoeft te zijn. Je brengt je zwangerschap optimistisch en met humor door.

Steenbok

Jij voelt je vanaf het moment dat je de positieve zwangerschapstest vasthield, al een echte supermom. Met jouw gedisciplineerde en verantwoordelijke karakter houd je je gemakkelijk aan alle richtlijnen voor de zwangerschap. Jij houdt van je familie en kan dus niet wachten om je gezinnetje uit te breiden en nieuwe tradities te beginnen met je kleintje.

Waterman

Waterman, jij houdt ervan om lekker je eigen ding te doen. In je uppie naar een afspraak met de verloskundige? Jij draait er je hand niet voor om. Natuurlijk zijn jullie ‘samen’ zwanger. Maar je beleeft je zwangerschap ook als individu. Op het eerste gezicht lijkt het alsof je heel nuchter in de zwangerschap staat. Voor de mensen die echt dichtbij je staan is het allang duidelijk dat je het ontzettend spannend vindt.

Vissen

Och Vissen, jij bent zo lief tijdens de zwangerschap! De hele gebeurtenis maakt een tal van liefdevolle emoties in je los. En het komt vaak voor dat je hardop allerlei gesprekjes voert met de baby in je buik. Toch maak je je soms ook zorgen of je het allemaal wel goed doet en hoe de toekomst eruit gaat zien. Je wordt weer helemaal zen door naar muziek te luisteren of te mediteren.

Popsugar

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is hoe jij je zwangerschap beleeft volgens de sterren
Sluiten