De baby 13 feb 2018 Suze Visser

Dit is het beste kraamcadeau ever (met de meest verschrikkelijke naam)

By far een van de meest succesvolle kraamcadeaus ever, tevens een van de slechtste: De Swaddle Cloth van Aden & Anais. Althans, dat is mijn ervaring.

Allereerst wil ik je onderwerpen aan een kleine test: Spreek de woorden ‘Swaddle Cloth’ even tien keer achter elkaar uit. I rest my case.

Positief

Laat ik met de positieve draai beginnen: Deze jetser van een hydrofiele doek (of –luier, ’t is maar net wat je prettig vindt) is multi-inzetbaar. Zonder nu direct een wandelende reclamezuil voor het merk te worden, wil ik mijn enthousiasme uiten over het feit dat je je baby met deze Swaddle Cloth (incl. gezellige print) kan afdrogen, inbakeren en warmhouden. Ook voorkomt het de nodige ongelukjes op je schouder wanneer je het gebruikt als spuugdoek en welja, je kan er ook nog een leuke tipi van bouwen.

LEES OOK: DIY: 15 leuke dingen om zelf te maken voor je baby

Maar dan nu, de downside: Wat hebben ze een – pardon my French – KAKNAAM voor dat ding bedacht. Swaddle Cloth. Krijg die twee woorden om drie uur ’s nachts maar eens vloeiend uit je keelgat.  Want nu wil het nog wel eens zo zijn dat ik rondom dit tijdstip niet op m’n Paasbest ben. De meeste ouders zullen meewarig meezuchten wanneer ik stel dat een baby je bruut uit je slaap kan rukken. Je slaapwandelt vervolgens in een noodtempo, met je badjas op de hielen, naar de keuken om daar de fles klaar te maken die je zo snel als je kunt in dat brullende gevaarte propt. En dan heb je hem ineens nodig: De Swaddle Cloth.

Dé downside

Ik vroeg het vriendlief. Op dit beschreven moment en tijdstip is het trachten uit te spreken van de woorden ‘Swaddle Cloth’ als het fluiten met een mond vol droog beschuit. Er komt echt alleen maar stof uit je giechel. Ik raakte dan ook ronduit gefrustreerd toen mijn vriend vijf keer achter elkaar moest vragen wat ik nu in hemelsnaam nodig had: ‘Wat? Swaffel Kots?!’. Dus ik riep: ‘DIE DOEK, GEEF ME DIE (piep***censuur**) DOEK!’, vol frustratie en zéér ladylike uit.

Aden & Anais, ik concludeer hiermee: Top product, ik kan niet anders zeggen. Maar doe mij en de rest van de ouders één plezier en noem het in hemelsnaam ‘De Doek’.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is het beste kraamcadeau ever (met de meest verschrikkelijke naam)
Sluiten