Deze vrouw maakt een selfie terwijl haar zus aan het bevallen is

Van je zus moet je het hebben. Lig jij je best te doen om te bevallen, staat zij nét op het moment dat je een wee hebt een selfie te maken… Dit noemen we nou echte zussenliefde.

Van het moment dat je vliezen breken totdat de baby er echt uit is. Wij vrouwen weten dat dat vreselijk lang kan duren. Fotografe Kat Armendariz was is de ziekenhuiskamer aan het wachten terwijl haar zus aan het bevallen was. Op dat moment maakte ze een selfie, en wij nomineren ‘m voor grappigste selfie ooit.

Humor

Precies wanneer Kat haar selfie maakt, heeft haar zus namelijk een wee. Ja, echt. Je kunt je voorstellen dat haar zus, Kimberley, niet zo blij was met deze actie. Maar integendeel, Kimberley houdt wel van een beetje humor. Kat vertelt aan Mashable: ‘In het begin had ze nog niet zo veel pijn, dus ze vond het grappig als ik een selfie zou maken. Precies wanneer ik het wilde doen, begon de pijn heftig te worden.’

Met als resultaat deze fantastische foto:

Kat’s foto ging instant het internet over. Reacties als ‘This is hands-down the best picture I have ever seen!’, ‘Lmao best selfie I’ve seen in a while. Frame this and give it to her next Mother’s Day.’ en ‘This is hilarious and you are cruel and funny. Bless you.

Revanche

Als wij Kat zouden zijn, zouden we toch bang zijn voor een revanche actie. Maar Kat, zelf moeder van vijf kinderen (waaronder een tweeling!), is niet bang. ‘Ik heb vijf kinderen. Ik heb me laten steriliseren. IK BEN KLAAR!’

Selfies maken slecht voor je? Nee joh! 9x opvoedstijlen waar millenial moeders in uitblinken

Mommyish

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze vrouw maakt een selfie terwijl haar zus aan het bevallen is
Sluiten