Is je baby toe aan wat ontspanning? Op naar de Baby Spa!

Soraya Vogelaar 20 mrt 2017 De baby

Alleen het beste is goed genoeg voor onze prinsesjes en prinsesjes. De mooiste kinderwagen, de lekkerste babypoeder. Dus waarom niet een spa voor baby’s, dacht een slimmerd in Australië. En zo geschiede. Down under vind je nu een luxe Spa voor baby’s, waar het grut (tot 6 maanden) even helemaal tot rust kan komen.

Is je baby helemaal gestrest van de hele dag maar baby zijn of al die hoofden boven z’n box waar niets anders uitkomt dan: ‘Oetsiekoetsie!. Hij of zij kan even lekker ontspannen floaten, of een uitgebreide massage ondergaan bij de Spa. En vooruit, mama en papa zijn ook welkom. Al draait het in eerste instantie om die kleine. Overdreven? Ach, misschien. Maar wees eerlijk: de foto’s zijn echt te schattig!

Oh ja, de eerste Australische Spa is in Perth te vinden. Is misschien wat ver weg. Gelukkig schijnen er in Engeland en Spanje ook al baby Spa’s te zijn, dus mocht je niet kunnen wachten tot we er een in Nederland hebben… Veel plezier!

baby spa

Famme Baby is het nieuwe platform voor kersverse ouders. Dé no-nonsens gids die je door een spannende maar leuke tijd loodst. Like Famme Baby op Facebook. Ga je leuk vinden!

baby spa

LEES OOK: 10 super slimme buggy hacks die iedere mama moet weten

baby spa

baby spa
Spa-oprichter, Laura Sevenus, breidt het concept uit. Inmiddels zijn ze ook in Engeland, Zuid-Afrika en Spanje te vinden.

Zou jij het leuk vinden als deze Baby Spa ook naar Nederland komt? Vertel het ons op Facebook!

Het is trouwens helemaal niet erg om je baby lekker te vertroetelen. Je baby verwennen kan niet, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

Bored Panda

Reageer op artikel:
Is je baby toe aan wat ontspanning? Op naar de Baby Spa!
Sluiten