De mama 8 mei 2017 Mercy Hiltrop

Deze pizza zorgt ervoor dat je bevalling binnen no time begint

Is de uitgerekende datum vlakbij of ben je er zelfs al overheen en wil je niets liever dan dat die kleine snel geboren wordt? Deze pizza met de briljante naam The Inducer zou mogelijk de bevalling op kunnen wekken. The answer to your prayers?

Het begon allemaal 7 jaar geleden toen de hoogzwangere Ali Aldrich een Buffalo Wing pizza at en drie uur later aan het bevallen was. Baat het niet dan schaadt het niet, moeten andere moeders in spe in het stadje gedacht hebben die het verhaal hoorden. Dus togen ook zij hoogzwanger naar de pizzatent als hun baby langer op zich liet wachten dan gehoopt.

En ja hoor, ook bij deze vrouwen deed het eten van de pizza the trick. Zeven vrouwen zijn inmiddels vrijwel direct na het eten van de pizza bevallen. Bij eentje was het effect wel heel groot. Haar vliezen braken al in het pizzarestaurant. Zo werd deze smakelijk pizza een legende met de geweldige naam The Inducer.

LEES OOK: 10 x tekenen dat de bevalling niet lang meer op zich laat wachten.

Het geheim

Hoogzwanger en benieuwd of het echt werkt? Kleine probleem. Hij is voor zover wij weten alleen te bestellen bij Hawthorne’s NY Pizza & Bar in Charlotte, North Carolina. Nu zit een retourtje Amerika er voor jou op dit moment niet in, maar wellicht dat de pizzeria verderop een eigen versie voor je kan maken? Het recept: gegrilde kip, mozzarella en een homemade pittige saus waar je het recept van zou moeten navragen.

Vergeet je ons niet te Liken voor nog meer handige weetjes?

Die saus is namelijk waarschijnlijk hét geheim van de mysterieuze krachten van deze pizza. ‘We hebben geen idee waarom het eten van de pizza zo werkt bij mama’s to- be, maar we hebben gehoord dat pittig eten de bevalling soms op kan wekken.’ zegt iemand van de pizzatent. Zou zomaar kunnen kloppen, want er wordt wel vaker beweerd dat door het effect dat pittig eten op je darmen heeft, de bevalling op gang kan komen.

Chinees eten schijnt volgens sommige vrouwen trouwens hetzelfde effect te hebben. Al hebben we bij de Chinees nog nooit The Inducer op de kaart zien staan. Maar wie weet brengen we nu iemand op een idee. En vragen ze: Sambal bij? Het antwoord is: ja!

Eet je pizza om de bevalling op te wekken, vagina-ijs is er om op de pijn down under na de bevalling te verlichten. Geen grap. Kijk maar.

Babble

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze pizza zorgt ervoor dat je bevalling binnen no time begint
Sluiten