De papa 28 apr 2017 Soraya Vogelaar

Deze papa slaat de bal van zijn leven voor een gender reveal video

Waar de meeste Nederlandse ouders er tijdens de 20-weken echo achter komen of ze een jongetje of meisje krijgen, vinden ze dat in Amerika maar hartstikke saai. De gender reveal is daar mateloos populair. Deze ouders bedachten wel een hele creatieve manier om het geslacht van hun baby bekend te maken.

De grote onthulling zit ‘m bij de aankondiging van aanstaande ouders Peter en Lauren in een golfbal. Bij het wegslaan ontploft de bal en is roze of blauw poeder te zien.

De bekendmaking heeft alles te maken met het werk van de daddy to be. Peter Burns presenteert namelijk een sportshow op de Amerikaanse televisie. Ook de golfbaan waarop het nieuws bekend werd gemaakt, past bij het koppel. ‘De afgelopen jaren heeft mijn vrouw Lauren mij meegenomen naar Pebble Beach als verjaardagscadeau. Het voelde meer dan goed om de bekendmaking ook hier te doen.’ zegt Peter tegen Babble.

Benieuwd of het koppel een jongen of een meisje krijgt? Je ziet het in onderstaand filmpje.

Lijkt zo’n gender reveal jou ook wel wat? Wij hebben 11 briljante ideeën voor een gender reveal party op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
Deze papa slaat de bal van zijn leven voor een gender reveal video
Sluiten