De mama 14 jun 2017 Soraya Vogelaar

Deze moeder weet niet hoe ze het heeft wanneer ze het geslacht van haar baby ontdekt

Een geboorte is op zichzelf al bijzonder, en als je het geslacht van je baby nog niet weet misschien nog wel extra spannend. Als moeder Dara Crouch tijdens de bevalling eindelijk achter het geslacht van haar baby komt, is ze door het dolle heen. En daar is een bijzondere reden voor. 

Dara Crouch is zelf verloskundige en vindt geboortes waarbij van tevoren nog niet bekend is of de baby een jongen of een meisje is, het mooist. Dit is dan ook precies de reden dat ze ervoor koos om het geslacht van haar baby van tevoren niet te weten te komen.

50 jaar meisjes

Hoewel de kans op een jongen of een meisje zo’n 50/50 is, was Dara er van overtuigd dat ook haar tweede kindje een meisje zou zijn. Haar onderbuikgevoel heeft een bijzondere reden: aan haar kant van de familie is al meer dan 50 jaar geen jongetje meer geboren. Dara vertelt aan Popsugar: ‘Mijn man dacht vanaf begin af aan dat het een jongetje zou zijn. Ik was niet overtuigd. Ik voelde een connectie met de babykleertjes van mijn dochter, ik wist dat ik ze opnieuw kon gebruiken.’

Verrassing

De verrassing is dan ook extra groot wanneer ze er tijdens de bevalling achter komt dat ze een zoon krijgt. Geboortefotograaf Neely Ker-Fox legde dit moment vast, en de reactie is zichtbaar onbetaalbaar.

Dara: ‘Toen de verloskundige de baby omhoog hield was ik compleet in shock. Het was een jongen! Ik was zo enthousiast en verliefd! Ik zou niet anders willen.’

Nog meer vreugde: deze moeder is héél blij met het geslacht van haar volgende baby.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Like ons dan op Facebook, zo blijf je op de hoogte!

Popsugar MomsKer-Fox Photography

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze moeder weet niet hoe ze het heeft wanneer ze het geslacht van haar baby ontdekt
Sluiten