Deze moeder heeft wel een heel bijzondere manier om de babykamer uit te sluipen

Heb je je baby eindelijk in slaap, dan is het laatste dat je wilt dat ‘ie wakker wordt doordat je z’n kamertje verlaat. Dus haal je de gekste capriolen uit om zo zachtjes mogelijk de kamer uit te sluipen. Wat er vast belachelijk uitziet, maar so what? Niemand die het ziet. Maar daar zou je je weleens in kunnen vergissen…

Moeder Caryn Morris heeft ook zo haar eigen manier om doodstil weg te sneaken als haar zoontje eindelijk in slaap is gevallen. Deze techniek wordt door haar man ‘de achterwaartse luipaard-kruiptechniek’ genoemd. Hoe hij daarop is gekomen? Hij zag de hilarische manoeuvres van z’n vrouw toen hij de beelden van de babycam terugkeek. Oeps!

En bedankt!

De vader aarzelde geen moment en zette de beelden meteen op Facebook met de tekst: ‘Het beste van camera’s in je huis is dat je je vrouw kunt zien als ze probeert weg te sneaken uit je zoons kamer na hem in bed gelegd te hebben. PS. Het leger heeft gebeld. Of je een training wilt geven in je achterwaartse luipaard-kruiptechniek.’ Van je man moet je het maar hebben.

Look & learn

De video is inmiddels al 20 miljoen keer bekeken en heeft bijna 150K likes. Niet zo gek, de video is behoorlijk grappig. En leerzaam, want het lukt Caryn om de kamer uit te komen zonder haar zoontje wakker te maken. Doe er je voordeel mee!

The best thing about having cameras in your house is watching your wife trying to exit the room after putting your son down!! Sometimes you have to use your initiative for your exit!! PS The SA Army are calling me for you to do training on the reverse leopard crawl !!

Geplaatst door Tyrone Morris op zaterdag 14 januari 2017

Wist je dat white noise helpt om baby’s beter te laten slapen? Dit is waarom.

Reageer op artikel:
Deze moeder heeft wel een heel bijzondere manier om de babykamer uit te sluipen
Sluiten