Deze moeder mag geen borstvoeding geven op een bruiloft, en wat ze dan doet…

Borstvoeding geven in het openbaar is merkwaardig genoeg nog steeds een issue. Deze moeder mag van een familielid geen borstvoeding geven op een bruiloft maar wel op de wc. Haar reactie? Die is briljant, een geniale move wat ons betreft!

De moeder plaatst anoniem op de Facebookpagina Breastfeeding Mama Talk: ‘Iemand in mijn familie zei dat ik naar de wc moest om borstvoeding te geven. Ik zei ‘oh, dat is oké’. Ik ben de dansvloer opgelopen en gaan dansen met mijn man.’ En die dans was er niet zomaar eentje, die zag er zo uit:

De moeder voedde haar baby gewoon tijdens het dansen. You go girl!

LEES OOK: Zo schattig: deze drieling is heerlijk aan ‘t dansen met hun moeder

Positieve reacties

Het bericht van de moeder krijgt veel positieve reacties. Zo schrijft Joyanne: ‘Borstvoeding geven de baby vasthouden én dansen tegelijk, je hebt talent!’ Andere moeders vertellen over soortgelijke situaties die ze hebben meegemaakt. Zo schrijft moeder Karen: ‘Er is mij ook een keer gezegd dat ik borstvoeding moest geven op de wc. Ongelofelijk, ik heb toen maar gevraagd of zij ook hun eten op de wc gingen opeten.’

Deze video wil je zien: deze vrouw danst tijdens haar bevalling.

Heb jij zelf weleens opmerkingen gekregen over borstvoeden? Vertel het ons op Facebook.

Breastfeeding Mama Talk

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze moeder mag geen borstvoeding geven op een bruiloft, en wat ze dan doet…
Sluiten