Daar is ze dan eindelijk: Borstvoedende Barbie

Na de Barbie bruid, de Barbie prinses en de Barbie die haar baby flesvoeding geeft, is er nu ook een borstvoedende Barbie. Ze is de creatie van mama Betty Strachan die hiermee een einde maken van het stigma rondom borstvoeding.

Betty Strachan is moeder van twee kinderen en ontwerpt als hobby al vier jaar lang nieuwe Barbie’s. Ze wilde nu een Barbie ontwerpen die het moederschap in volle glorie laat zien. Nou, dat is zeker gelukt!

Pasgeboren baby en rommelige knot

Dit keer geen gelikte Barbie met haar haren in de krul en een fris koppie, nee deze Barbie is zo realistisch as can be. Ze komt compleet met rommelige knot, wallen onder haar ogen en een baby die ten alle tijden gevoed wil worden. Aan de borst, dus. Volgens Betty hebben we nou wel genoeg Barbie-baby’s gezien die flesvoeding krijgen.

Bekijk hier de videoLEES OOK: De voor- en nadelen van flesvoeding vs. borstvoeding

Betty hoopt dat deze speciale Barbie jonge meiden iets leert over het moederschap. En eigenlijk vinden we dat best een goed idee. Way to go, Betty!

Na een borstvergroting of -verkleining kun je geen borstvoeding geven Feit of fabel? 15 hardnekkige mythes over borstvoeding ontrafeld.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Daar is ze dan eindelijk: Borstvoedende Barbie
Sluiten