Deze moeder heeft een briljante hack voor drinkflesjes die teveel plek innemen in de kast

Met de komst van de baby krijg je er zowat een nieuwe inrichting bij: een box, wippertje, speelkleed, speelgoed… Maar ook je keukenkastjes zijn overvol. Zie daar maar eens orde in te houden. Deze moeder heeft er iets slims op bedacht.

De Amerikaanse Brooke McDaniel was het zat, al die verschillende flesjes die telkens zorgden voor overvolle keukenkastjes. Om ruimte te besparen ging ze op zoek naar een oplossing.  Aan Buzzfeed Parents vertelt ze: ‘Ik zocht op verschillende baby afdelingen maar niets leek praktisch genoeg en ruimte te besparen. De flessenhouders waren onhandig en groot en pasten gewoon niet bij wat ik nodig had, dus heb ik zelf maar iets bedacht.’

En daar mogen wij van mee profiteren. Zie hieronder het resultaat.

LEES OOK: Deze baby is pas 18 dagen oud en houdt nu al zelf z’n flesje vast

Besparen

Brooke deelt haar hack op Facebook en schrijft erbij: ‘Door de flesjes en speentjes in een doucherek tegen de keukenmuur te ordenen, houd je genoeg ruimte over.’ Zo’n rek kost een paar euro, dus naast ruimte bespaar je ook nog geld.

Reacties

Brooke krijgt een heleboel positieve reacties op haar idee. Zo schrijft iemand: ‘Dit is het beste idee ooit! Mijn kastjes lopen ook over met drinkflesjes. Dankzij jou heb ik nu een oplossing gevonden.’ En een mommy to be schrijft: ‘Goede tip, ik moet dit hebben wanneer de baby er is.’

Ga jij deze hack gebruiken of weet je een betere oplossing? Laat het ons weten op Facebook!

Heb je behoefte aan meer van dit soort handige hacks? Like ons dan op Facebook, zo blijf je op de hoogte!

Buzzfeed Parents

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze moeder heeft een briljante hack voor drinkflesjes die teveel plek innemen in de kast
Sluiten