Deze 6 handige haarstijl hacks zijn ideaal voor drukke mama’s

Het is geen geheim dat drukke mama’s een kei zijn in multitasken. Maar toegegeven: soms schiet er ook wel eens iets bij in. Het netjes stylen van je haar, bijvoorbeeld. Gelukkig hebben we deze handige haar hacks voor je op een rijtje gezet.

Op die manier zie je er tenminste ook nog goed uit terwijl jij je uiterste best doet om alle ballen in de lucht te houden.

1. Een rommelige knot

Just … happy ??❤ (thanks to ? @french_fry_king92 ??) #modernpinup #lace #portrait #makeuponpoint #contour #contouring #happiness #hellocurvy #cute #bbw #allnatural #everythingonpoint #onpoint #beauty #redhead #messybun #feelinmyselff #smile #piercedgirl #piercings #bodyposi #bodypositive #latergram

Een bericht gedeeld door Hello Curvy ? (@hellocurvy) op


Ultra snel én ook nog een hartstikke hip de afgelopen tijd. Deze look moet niet onderschat worden, want met een extra gedraaid plukje om de knot heen ziet deze knot er uit alsof je écht je best hebt gedaan.

2. De beroemde Elsa-vlecht (of een easy variant)

Obsessed with messy braids ?

Een bericht gedeeld door Kim O’Connor (@kimbo_oconnor) op


Vlechten zijn altijd een goed idee. Ben je een beetje handig? Maak dan een mooie ‘Elsa-vlecht’ aan de zijkant van je gezicht. Op die manier hoef je je de hele dag geen zorgen te maken over haar dat in je gezicht waait. Ideaal! Maar ook een gewone vlecht is een prima en snelle optie.

3. Half opgestoken

E F F O R T L E S S S T Y L E ✔ . . . . . #glosshair #glosshairandbeauty #frankstonhairdresser #effortless #effortlessstyle #effortlesshair #halfuphalfdown #halfupbun #halfuphair #halfuphairdo #halfuphairstyle #blonde #blondehair #platinum #platinumblonde #platinumhair #platinumperfection | ? via Pinterest

Een bericht gedeeld door Gloss Hair & Beauty (@glosshair) op


Pak de bovenste zijkanten van je haar, doe dit in een paardenstaart of knotje en tadaaa, een mooie hairdo in tien seconden.

LEES OOK: Onderzoek zegt: moeders zijn vaak afgeleid door hun mobiel tijdens geven van borst- en flesvoeding

4. Een geknoopt knotje


Bijzonder! In het bovenstaande filmpje zie je hoe je gemakkelijk een geknoopte knot maakt. Binnen twee minuten, ideaal.

5. Gedraaide staart


Net wat bijzonderder dan de gewone paardenstaart is deze gedraaide staart. Een minuutje werk en je bent ready to go.

6. Bandana

? bandana girrrrrlllll ? #bandana #fashionista #fashionblogger #styleblog #awesomeness #dutch

Een bericht dat is gedeeld door @feedbyroom op


Ligt er nog een bandana van vroegah in de kast? Haal ‘m eens onder het stof vandaan en verwerk ‘m in je haar! Ontzettend hip en fashionable (en super makkelijk). Een sjaaltje doet ‘t trouwens ook goed.

13x prachtige foto’s van kersverse mama’s met hun één dag oude baby

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 6 handige haarstijl hacks zijn ideaal voor drukke mama’s
Sluiten