Deze foto van een bruid vat het moederschap in een oogopslag samen

Cliché maar waar: soms zegt een foto écht meer dan duizend woorden. Dat geldt zeker voor deze, die huwelijksfotograaf Johnny Draper van bruid Beth Johnsson maakte. Het kiekje laat in een oogopslag zien waar het moederschap om draait.

Normaal gesproken draaien bruiloftsfoto’s om de bruid in haar jurk, het jawoord, de kus of de eerste dans als man en vrouw. Maar deze foto is anders dan anders, omdat het een pauze is tussen al deze huwelijksmomenten en het doodgewone (en daarmee bijzondere) moment tussen moeder en baby laat zien.

Borstvoedende bruid

Op de foto is te zien hoe Beth in de steigers gezet wordt, klaar voor haar grote dag. Ondertussen geeft ze haar zoontje George de borst want ja, dit moet ook gebeuren. Huwelijksfotograaf Johnny Draper plaats de foto op Facebook en schrijft erbij: ‘Als je je klaarmaakt om te gaan trouwen, houdt het leven met je prachtige kinderen niet op. Ik houd van dit moment.’ De prachtige foto laat als geen ander zien dat moeder zijn altijd voorgaat.

LEES OOK: Moeder met brandwonden laat met prachtige borstvoedingsfoto’s haar kracht zien

Positieve reacties

De foto heeft inmiddels meer dan 4.000 likes en de positieve reacties stromen binnen. Zo schrijft iemand: ‘Ik geloof dat dit één van de mooiste foto’s is die ik ooit gezien heb, het raakt me echt en het ontroerd me.’ En reageert een ander: ‘Het legt een moment vast dat een prachtige herinnering blijft. Maar het laat ook het echte leven zien en de natuur op haar best. Beeldschoon.’

Het moederschap is ook gewoon één groot avontuur. Deze 10 illustraties laten dat op een geestige manier zien.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Johnny Draper Photography

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze foto van een bruid vat het moederschap in een oogopslag samen
Sluiten